Aysnrkck Merhaba herkese. Bu pazartesi günü gebelik kolestazı teşhisi konuldu bana doktorun seni mecbur 38. Hafta dolmadan doğurtmak zorundayız dedi. Şuan 37+4 üm fakat sancı açılma vs. Hiçbir şey yok bu sebeple önce suni sancı verip normal doğumu deneyeceğini söyledi doktorum. Normalde cesaretli bir insanım fakat etrafımdaki herkes suni sancı çok daha zor boşuna kendini hırpalama gibi şeyler söylüyor. Aranızda suni sancı alıp normal doğuran anneler tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? Şuan heyecan ve stresten o güne odaklanamıyorum
132025 Aysnrkck bende aynı sebepten doğum yaptım sancım falanda yoktu fitil verdiler yumuşama ve açılma sağlasın diye o da sancımı getirdi ve normal doğurdum eziyette çekmedim hiç
Aysnrkck Bu arada pilates, merdiven çıkma, hurma gibi yöntemleri de deniyorum fakat bebişimde tık yok, gelesi de yok gibi
Mervekkkk Biricikoglumm68 karaciğerin ve safranın fazla protein üretmesi gibi bir şey. Vücutta kaşıntı yapıyor kabarcık kırmızılık yok bir fiil kaşınıyorsunuz
Aysnrkck Dslrprsimom hayır olmuyor ama kaşıdıkça tırnak yarası oldu bende. Yoksa döküntüyle ortaya çıkan bir şey değil