1991c korkma ben de de insülin direnci var babam şeker hastası ama doktorum en başından diyet ve düzenli ölçüm önerdi yükleme yaptırmak istemiyorum dedim ben gerek görmüyorum şuan ilerisi için de yaptırmak istemezsen sen bilirsin kan ölçümüne devam et dedi ben paketli gıda yemiyorum çikolata bisküvi kraker dahi yemiyorum gazlı içecekler zaten içmiyorum markette paket içindeki ne varsa uzak durdum diyebilirim meyveyi ölçülü yiyorum kuruyemiş yiyorum kurumeyve yiyorum ama oda çok sınırlı çünkü oda yükseltiyor şekeri bir de faydası olduğuna inandığım şey açlık sürekli yemek yemiyorum ki normal de de iki öğün yerdim 6 istesem de şuan yiyemem ayrıca 6 öğün sürekli yemek beni kötü ediyor kan sekerimi sürekli oynatıyor o yüzden az ve öz yiyorum bebeğe suanlik elhamdülillah gayet iyi dedi o zaten alacağını alıyor anneden korkma sağlıklı şeylerden işte yumurta yoğurt sebzelerden doyunca ye kuruyemiş ye acikmazsin Allah’ın izniyle düzenli de ölçüm yap zaten senin gibi haftasını geçirenlere kandan da bakıyorlar yani yine müdahale ederler diye düşünüyorum zaten şekerin çıksa bile diyet vereceklerdi diyete rağmen düşmezse kanda da belli olur Allahu alem