Cano26 Karnım serteşip kasılıyor belime anlık kramp giriyor ve karnımın altına sancı giriyor bu 3ü aynı anda oluyor doğum sancısı dedikleri arkadaş bumu ???
Sarahh Cano26 3 yıl önce doğum yaptım tam hatırlamıyorum ama adet sancısından 4,5 kat fazla ağrı ve oturmayacak uzandırmayacak kadar sert ağrıysa evet doğumunuz başlıyor demek
Cano26 suscarparimm 39+6 son 1 gün kaldı 2 hafta önce 1 cm açılmam vardı pazartesi dr gittim ilerlememiş hala 1 cm di sabah peçeteye varla yok arası 2 kere pembe akıntı geldi ama çok çok azdı sabahtan beride sancılarım vardı ama bu kadar ağır değildi 1 saatte 2 kere aynı durum oldu düzenli değil ama bebek kasılıyor belime kramp giriyor karnımın altına sancı giriyor bilemedimm 🤷♀️
Cano26 suscarparimm ayy hadi inşallah başlasın dğzene girsinde gidiyim şimdi gitmek istemiyorum biraz daha bekliyim çok teşekkür ederim bilgi için 🙏
Cano26 Sarahh adet ağrısı ne bilmiyorum desem 😂 ağrı eşiğim baya yüksek kolay kolay ağrı hissetmem ama bu hissettirdi yalancı sancı bile yaşamadım diyebilirim uzanıyorum geçmiyor yürüyorum geçmiyor duş aldım hala devam ediyor hayırlısı inşallah
Cano26 Aalleeyynnaa aldım 2 kere girdin duşa ama geçmiyor inşallah allah kimseyi bu yolda bırakmasın 🙏
Aalleeyynnaa inanın bende yalvarıyorum keşke sancım olsa da doğum başlasa diye 🥲 çünkü ssvd adayıyım suni sancı verilmiyor tamamen kendi sancımın gelmesini bekliyoruz 😊 cok sevindim adınıza sağlıkla kavuşun inşallah 🌼
Cano26 Aalleeyynnaa inşallah sancınız gelir sizinde allah yardımcınız olsun inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize 🙏
Cano26 Sarahh evet evettt doğurdumm dün sabah 6.24 de aldım bebişimi kucağıma doğum sancısıymış onlar akşam 5den gece 2 ye kadar evde çektim 5 dakikada 1 e düştü sancılarım sonra hastaneye geldim sabah 6 ya kadarda burda devam etti sonra hoopp çatala 😂❤️