Dilek5252 Kizlar ilk gebelik merakimdan soruyorum tecbureli anneler cevap verirse sevinirim 18+6 yız suan göğsünüze süt dolduğunu hissediyormusunuz veya ne zaman hissedilir yani herhangi bi gogus hassasiyetim felan yok niye merak ettim bende bilmiyorum 😂😂
egesmommm Dilek5252 17. haftadayım ilk başından beri göğüslerim resmen 2 beden büyüdü ve sızlıyorlar aşırı hassaslar. Hatta sütyen bulamayacağım diye korkuyorum umarım daha da büyümezler 🤦🏻♀️
kayaa0 Dilek5252 baya büyümüşlerdi😅😅 sızlama ağrı falan hiç hissetmedim, sonlara doğru da süt gelmeye başlamıştı azıcık azıcık
northandmother Dilek5252 36+3 üz ama hiçbir fark göremiyorum evet azcik büyümüş ama şişlik sertlik bişi yok
Nisayazc Bukett- 34 haftaligim bana da herkes gogsun sertmi sut varmi diye soruyor ama benim goguslerim yumusacik ve halen sut biriktigini dusunmuyorum. Buyume var ama sut yok 😀
Mer93 Gebeliğiniz ilk başladığı andan göğüsleriniz süt için hazırlanmaya başlıyor ağrı hassasiyet göğüslerde büyüme bunlar belirtiler zaten zamanla üretmeye başlıyosunuz
Bukett- Nisayazc benim büyüdü göğüslerim ama sertlik ağrı vs olmadı hiç yani hala yok umarım süt vardır 😃
Usnac1995 Nisayazc bende aynı şekildeyiö 34. Haftadayım göğüslerim küçüldü ve yumuşadı. Korkuyorum süt olmayacak sanki :)
Minigim38 Benim büyüdü bundan 2 3 hafta önce cok az süt akmıstı ama süt dolduğunu düşünmüyorum 😅😅yumuşacık dolgunluk hissi yada her hangi bir ağrı yok