Dln_elmas Kızlar 23 haftalık hamileyim saçimda ombre vardı aktı çok kötü duruyo eşimin karsisina böyle çıkmak istemiyorum artık yenilik istiyorum ama bı yandanda korkuyorum hamileyken saç boyatan oldumu..
suscarparimm Dln_elmas Bitkisel boya tercih ediliyor benimki düz siyah ben uyguluyorum ama oreal veya kimyasal hiç bi madde kullanılmıyor
AysegulArici Dln_elmas 6 Co ayından sonra boyatabiliyorsun ben ilk hamileligimde boyamistim bişey olmadı çok şükür ama ombre güçlü bı açıcı ve uzun süren bı işlem bu haftalarda bekle derim yada bitkisel bı boyayla açık tonlarda tek renk boyat doğum sonrası ombreye geri dönersin tatlım😇
Dln_elmas suscarparimm Evde kendim yapmak istiyorum karamel tarzı istiyorum açıcı olmadan da tutmaz biliyorum o yüzden yapsam mı yapmasam mi kararsız kaldım.. doktorum biktisel boya ile boyatabilirsin dedi ama galiba biraz ertelemem lazım.🥺Aynaya bakmak istemiyorum 😢
Aslihanfs Benım saçlarım komple röfleli sarı oldugu için ilk gebeliğimde 4 defa boyadım. Bu defa planlı bi gebelik oldugu için diplerini daha doğal bi renge çevirmiştim rahat ettim ama yinede sanırım bi ortalarda bir defa da doğumdan önce boya ister 🫣💁🏼♀️