Ark Canlar gece gündüz demeden özellikle gece sancı ve kasiklarda bıcak sağlanması gibi ağrılar başladı 3 gündür bugün daha şiddetli ama sancılar arasında saatler oluyor örneğin 2 saatte 1 geliyor veya 3 saatte bir doğuma 8 gün kaldı sizce bunlar gerçek sancılar mi daha bir yandan seviniyorum bir yandan anlamazsam diye tedirginim
Gzmblkn Ark benm 5 gun once 1 cm acilmam vardi bende evmdeyim hastanede sanci cekmek istemiyorum hadi ilk sen dogur hayirlisiyla :)
NDK Ben 38+3 oldum, bu dedikleriniz gün içerisinde 1-2 defa oluyor. Bende dört gözle bekliyorum, sıklassada gitsem diye 😄 Bu arada nişan veya suyunuz geldi mi?
Gzmblkn 37+5 im son gunlerde sancilanma kasilma falan herseyi yasadim sabah bi uyandim karnim yok hamile degil gbiyim hic agri sizi yok noldu anlamadm geve dogurdum da.haberim mi yok acaba dedim kuculms karnm asagi inms
Umran__37 Ark son 1.5 haftadir benimde.oyle gunde iki kez bazen 4 kez sanci giriyo ama duzensiz tabiki bugunde cati agrim cok artti. Gecen nstde sancim cikti ama bi kere cikti onemsemedi doktor tabi ☺️
Ark Umran__37 bende dün gece dayanamayıp gittim 1 cm açıklık 70 sancı çıktı eve geldim salı bida kontrolüm var artık bu hafta doğurmak istediğimi soylicem suni sanciyla
Umran__37 Ark benimde yarin kontrolum bakalim ne denilecek aksamdan beri kotuyum cati agrisi maf ediyo beni
Gzmblkn Ark idrarimda protein acigi cikti diye tipa sevk ettiler yokmus yoksa preeklampsiden yani gebelik zehirlenmesinden bugun acil sezaryana aliniyodum. Sadece karacigerim biraz fzla buyumus enzim cok uretiyomus onada ilac yazdi yarin bidaha bi gitcem tipa bugun o kadar yoruldum ki anlatamam 1 cm aciklgm vardi bebek kanala grmsti aciklik kapanms bebek kanaldan cikms ben yorgunlktan bitigim saatlerce sicagin altinda yol ben bugun bittim