Semanurs Fatmasukes141214 ben flodon takip ettim bu dönemde bir çok uygulama indirdim hepsinde farklı gösteriyo o yüzden biraz kendimi test ettim vücut değişimlerimimi vajınal akıntılarımı falan flo uygulamasında ki tarih olduğunu düşünüyorum ve uzun zamandır da onu kullanıyorum adet tarihlerimi falan da ordan takip ediyorum
Thebluewine Fatmasukes141214 en iyisi ovülasyon testi. Ben ovülasyon testleri sayesinde hamile kaldım
Fatmasukes141214 Thebluewine ben denedim ama ol adı yanlış yorumlamış da olabilirim olumsuz oldu bend e
menessare P.C diye bir uygulama kullanıyorum. Ama bence her kadın farklı yumurtluyorlar her kadının döngüsü farklı cümkü ben orayı regl falan doğru hespalıyo diye kullanıyorum ama hiç bi uygulamaya yumurtlamayı tam bilemez bence
Fatmasukes141214 menessare ovulasyon testi de bence yeterli değil o zman doktor gün vermeli ne bilim anne olmak istiyorum artık ben ☹️
menessare Fatmasukes141214 öyle tabi doktora başvurabilirsiniz ama stres yaptıktan sonra doktorunda yapabileceği birsey yok çok stres yapmamak lazım elimizden geleni yapıp duadan başka yapacak birsey yok ki …