Zeynepkizilgul Merhaba kızlar hayırlı akşamlar. Dün gece kırmızı parlak renge kanamam oldu çok azdı. Hemen hastaneye gittik düşük tehliken var dedi iğne yazdı ilişki yasakladı. Bu hafta da böyle yaşayan oldu mu çok tedirginim... bide dün gece hastaneye gittim diye bugün kaynanam diyor sen hep hastaneye gidiyorsun bidaha gitmene izin vermicem diyor bide ben doğru düzgün bir doktora bile gitmedim düzenli bir doktorum bile yok. Bir hafta oldu kaynanam eve geldi herşeye karışmaya başladı şimdi de eşimle odamız da oturuyorduk birden daldı odaya oturdu yatağıma ben sinirlendim kalktım salona geçtim daha da odam da oturuyor çok sınır oldum ne yapmam lazım....
YagizAsyaMom Zeynepkizilgul ay ona ne be. Aaaa çıldırıcam ya ondan mı izin alacaksın. Yani keyfinden gitmiyorsun hastaneye kanama ciddi bir durum. Eminim sende hoşnut değilsin hastanelerde olmaktan.
Habis07 Zeynepkizilgul tovbeee manyak bu kaynanalara ne bok oluyor acaba odaya dalma felan kıskanc dycem kesn yani
YagizAsyaMom Zeynepkizilgul bence geç odana yat hiç. Kalkma zaten tehlike var kimseyi dinleme bebeğini düşün
Zeynepkizilgul YagizAsyaMom aynı dediğinizi yaptım kaynanam çıktı odadan ben geçtim odama uzaniyorum hiç de kalkmam artık
Ebalp Allahım ne kadar igrenc insanlar var ya sinir oluyorum soyle insanlara onamı sorucaksın hastaneye giderken o kim oluyo ya ona ne bide babanne olucak torununu dusunse zaten boyle bisey demez sana Allah akil fikir versin boyle geri kafali insanlara