Twinmommm Merhaba , bugün 35+0 olduk ikizlerimle ama sabahtan beri bi huzursuzluk rahatsızlık hissediyorum. Bebeklerim bi kaç gün öncesine göre bugün çok daha az hareket ettiler. Karnımda bütün günden beri sert sürekli acaba doğum mu yaklaştı ?
Papatya000 Twinmommm büyüdükçe öyle oluyor benim hergğn öyle yerleri dar ve tedirgin hissedince sertleşiyorlar
twinmama2 Twinmommm 32 haftalik benimde öyle karnım her gecen gün sertlesiyor ve bebeklerim eskisi kadar hareketli değil bu durum beni korkutuyor ama yerlerinin daraldığı için olduğunu biliyorum hamilelik tedirginlikle geçti gerçekten sağ salim kucagimiza alıp rahatlasak keşke
star3star Twinmommm bede 35+5 teyim.arttık benimde karnım iyice sertleşmeye başladı özellikle yattığımda sol tarafa toplanıyolar ayakları kaburgaları ikiside dayanıyorlar.Allah nasip ederse 8 günümüz kaldı🧿🤲🏻
Twinmommm Papatya000 Benimde bugün öyle oldu işte sabahtan beri karnım sert birde sağ kasıkta da ağrı hissim var emin olamadım yalancı kasılma mı yoksa ciddi bir durumu mu diye 😕
Twinmommm twinmama2 Evet valla gerçekten bi yandan durdukları kadar dursunlar istiyorum bir yandan da o kadar zor gelmeye başladı ki 😕 benim ara ara oluyordu sertleşme 1-2 dk sonra geçiyordu ama bugün resmen tüm gün sertti 😞
Twinmommm Oylumbaska Kuzum doktorum 38+3 görelim diyor oyüzden Eylül 13 e gün verdi gibi beklediğimiz kadar bekleyelim dedi 😇
Kubra_miray_szr Bende 35+5 haftaligim karnimda sertleşme ozelikle 2 gunde bir cok aşırı ağrı oluyor doğum yanaşıyor ondandır sizin birde ikiz büyüdükçe yerleri daralıyor hareketler azalıyor normaldir canım 🤗🤗
Twinmommm Kubra_miray_szr Ay hadi inşallah kuzum yalancı kasılmada olabilir dediler bakalım çok aşırı rahatsız olursam acile giderim en kötü 😔 perşembe de kontrolüm vardı ilk kez nts ye girdim onda da bir tane sancım çıkmış hissettin mi dedi doktorum bende hayır dedim tamam ozaman dedi bilmiyorum bugünde tüm gün sert olunca karnım acaba dedim 😕
Twinmommm star3star Oh ne güzel benim daha çok var doktorum 38+3 görelim diyor bakalım bekleyecekler mi benim kızlar 😅🙏
star3star Twinmommm inşallah tüm ikiz anne adaylarının bebişleri günlerini beklerler🤲🏻2 gün önce kontrolüm vardı nst de inişli çıkışlı sancılarım cıktı.doktorum bu haftayı istirahatle geçirmemi ve bol sıvı tüketmemi söyledi.
Twinmommm star3star Amin inşallah kuzum 🙏 Ya doğrudur bende 2-3 haftadır hep öyleyim zaten sürekli dinleniyorum zaten başka ne yapacağız ki hareket edemiyoruz 😬🥲
Deleted4445656 Twinmommm 27.haftadayım aşırı sertleşmem var ben şimdiden tedirginim geçen hafta kasıkmalarım vardı durdurdular 😔
star3star Twinmommm bugün yarın doktorum şehir dışında olası bişey olması durumunda diğer doktorları bilgilendirdi oyuzden dünden beri sürekli uzanma halimdeyim.sonucta takipli doktorumu isterim
Hellili Twinmommm ben doğum yapacağım gecenin gündüzünde çok rahatlamıştım hafiflik gelmişti bebekler de sakinlemişlerdi ilk kez o gece uyumustum bi kaç saat sonra zaten ani suyum gelmişti rahatlamamın sebebi de bi bebek kanala yerleşince göbekte hafiflik olmus diyeymiş yani doğum belirtiler herkeste farklı oluyor sanırım
Twinmommm Hellili Olabilir kuzum birde evi temizleme var çoğu kadın doğumdan önce evini temizleme ihtiyacı hissediyormuş ☺️