LyllyL Sinem94 canım ben 1 aydır kendim kullanmaya başladım hiç bir doktor önerisi falan olmadan bugün bitti tekrar aldım kullanmaya devam edicem genetikteki doktor 2 haftaya pıhtılaşma testi çıkar dedi 9 gün sonra yani bakalım inşallah bişey çıkmaz
Sinem94 LyllyL Bende kendim kullamayi düşünüyorum 2 Eylül adet günüm adet olup bitince kullansam doğru olur mu
LyllyL Sinem94 ben öncesinde başladım hem adetliyken çok afedersiniz pıhtı pıhtı kan olmadi sancım olmadı gecen ay çok sancısız bı adet gördüm hatta adetim 3 gün gecikti test yaptım hasatnede negatif çıktı bu ay ovilasyon falan cok şükür çift çizgi gördüm yarın tahlil sonucum cikar
Sinem94 @“LyllyL”#p23836398cnm ben kimyasal geçirdim bu ay daha adet olmadim adet olayım genetiğe gidicem testi verdikten sonra da aspirin kullanmaya başlarim şimdi başlarsam test sonuçlarını etkileyebilir o yüzden şimdi almiyorum
LyllyL Sinem94 ben doktora söylemiştim kullandığımı hatta oda sordu doktor önerisi mi dedim hayır genetik için 3 kimyasal geçirmek gerekiyor du 2 iken kimse bakmadı bende kendim başladım kendi başınıza ilaç kullanmayın dedi ama oraya not aldı yani
Sinem94 LyllyL şu an gebelik düşünmediğim için adet olana kadar bekliycem doktor önermessede kullanicam çünkü kullanan çok var bi zararı yok bundan emin oldum artik herkes gebe kalmadan başliyo benim doktor keseyi görünce diyo 😒