ikbal0025 Arkadaşlar beta hcg yavaş yükseliyor salı günü 117 idi bugün 192 oldu doktor pazartesi günü tekrar yap dedi. Yüzdelik dilim olarak hep %65 gibi bir oranda artıyor ama yavaş gibi. Tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım bu durumu yaşayan var mı acaba
ErdoganGamze ikbal0025 Korkutmak istemem ama maalesef aynısını yaşadım. Hep bir umut aradım ama maalesef 7 haftalıktı düştü. Umarım sizinki tutunur yine de umudunuzu yitirmeyin.
1Ada1 ikbal0025 içini ferah tut inşallah güzel ilerleyecek. Kendimden örnek vereyim %60 görmediğimiz zaman bile oldu ama çok şükür 21. Haftaya geldik🙏 Dua edin içinizi karartmayın güzel düşünün
MMelissaaa- ikbal0025 canım o zaman içini ferah tut benim ilk 8 idi 2. Gün tekrar baktığımızda 40 olmuştu. Ve hastane arası da fark oluyor. Aynı hastanede değer vermeye özen gösterin
cnsyksk ikbal0025 bende tüp bebekle aynısını yaşadım ve benim betam 1400 lere kadar normal iki kat arttı sonra çok yavaşladı sağlıksız gebelik oldu 7 haftalık düşük yaptım umarım senin artışın normale döner. Doktorum nelerle karşılaşıyoruz biz bile şaşırıyoruz demişti seninki bı mucize olur inşallah🤲