17 ağustos saat 12.57de sezaryenle mis kokulu oğlumu kucağıma aldım kızlar.🥰 Genel anestezi ile oldu doğarken göremedim ama odaya geldiğim an ten temasımızı yaptık. Çok şükür hiçbir sıkıntımız olmadı. Ameliyattan 6 saat sonra kaldırdılar. İlk ayağa kalkma çok zor diyenler olmuştu ben hiç zorlanmadım. Hemen kalktım hafif baş dönmesi oldu yukarı bakınca geçti o da. Hafif ağrılarım oluyor ayağa kalktığım zaman ama biraz yürüyünce açılıyorum hemen. Yanıma hoşaf götürmüştüm sıvı alabilirsiniz dediklerinde yarım bardak içtim ondan sonra yürüdüm 10 dk kadar hemen gazı çıkardım tavsiyem yanınızda götürün. Sütüm çok çok olmasada geldi yavaş yavaş artıyor her gün ama meme uçlarım hep tahriş oldu emzirirken baya zorlanıyorum tavsiyeniz varsa uygularım.🥺Birde inatçı oğlum sol mememi emmiyor ucu tam çıkmadı hep sağı emmek istiyor süt var olduğu halde ne yapacağım bilemiyorum pompa aldım onunla sağlıyorum şimdilik kanalları uyarmak için ama uzun vadede emmesi daha iyi olacak.
Sorularınız varsa cevaplayabilirim inşallah herkes sağlıkla alır bebişinizi kucağına 🌸