Burcuuzunnn Merhaba Bağcılar Bahçelievler tarafında önerebileceğiniz ilgili, bi sorun olduğunda rahatlıkla ulaşabileceğim doktor öneriniz var mı?
Mervealadag Burcuuzunnn Bahçelievler medicalpark meral hanıma gidiyorum. Memnunum. Vital hospital didem hanim da iyi ama cok yoğunlugu olan bi doktor ulasim olur mu bilmiyorum
Kubrabsyg45 Burcuuzunnn kesinlikle safa da haldun bey var onu öneriyorum işinde çok tecrübeli. Gorumcem 11 haftalıkken cinsiyet bildi. Benimde 11 haftalık iken hemen bildi. Ve çok ilgili muayene 240. Oturup saatlerce konuşuyor anlatıyor arkadaş gibi
Burcuuzunnn ardaada telefon numarası oluyor mu sizde istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz benim kendi doktorum tedavi doktoru cinsiyete kadar takip ediyor da her yazdığımda cevap veriyor ondan merak ediyorum
ardaada Burcuuzunnn evet telefon numarası mevcut. Şu ana kadar çok acil bir durum olmadı allahtan ama covid olduğumda ve bir iki test sonucunsa şehir dışındayken aramak zorunda kaldım. Müsait olduğunda açıyor yazdığımda mesajla dönüyor