Minikmucizem199 Kızlar 14 haftalik olduk daha göğüslerim çok ağrıyor elimi vuramiyorum kızım bazen üstüme atlıyor oynamak için flan deli gibi bağırıyorm o kadar ağrıyor hassas yani geçmesi lazımdı sizinde öyle mi daha 🤰🥰
-Papatya- Minikmucizem199 aynı haftadayız cnm benim de öyle duş alırken bile zorlanıyorum. Acıyor özelliklede üç kısımları 😔
misslavinia1 Minikmucizem199 ben o derece hassasiyet yasamadim elimi vurunca dokununca falan agriyordu ama bagiracak kadar degildi suan 23 haftaligim fazla agrimiyor
Patricia Minikmucizem199 benim geçti 16. Haftadayım ama ilk zamanlar neredeyse sütyen takamicaktım öyle anladım zaten hamile olduğumu
Minikmucizem199 -Papatya- yorumun için teşekkürler canım evet bende de aynı şimdiye geçemesi lazımdı bence sanki uzun sürdü bu defa kızımda o kadar değildi birde affedersin büyümüş hissediyorum göğüslerimi
-Papatya- Minikmucizem199 evet büyüdüler 🙈 belki de erkek olunca böyle oluyor. Belli mi senin bebeğin cinsiyeti.
Patricia Minikmucizem199 %80 erkek ded doktor. 30 ağustosta tekrar gidicem kontrole kesinleşir heraldi. 12. Hafta ikili taramada gördü zaten