SaruMerve Gizemgksnmz Bende canım tesadüfen verdiğim kanda öğrendim çok erken hemde 18.90 ile erken gebelik testi yaptım aynı seninki gibi silik çıkmıştı birisi 3 gün sonra gittim 143 olmuştu perşembe bir daha gidecem inşallah düzenli yükselir 🥰
Yigitttt Gizemgksnmz canım senin betan 40 çıkmadan önce ilk iki gün önce test yapmıştın tek çizgi çıkmıştı sonra iki gün sonra tekrar test yaptığjnda silik çizgi görmüştün değilmi
Gizemgksnmz Yigitttt evet canım adete 6 7 gün kala yaptığımda tek çizgi 5 gün kala yaptığımda silik çizgi çıktı sonra erken gebelik testi yaptim o çok net iki köyü çizgiydi
Yigitttt Gizemgksnmz 6 7 gün kala tek çizgi çıktığında ilişkin olmuştu canm değilmi tek çizgi çıktıktan sonra öyle yazmıştın sanki ama ondan tutmamıştır değilmş
SaruMerve Gizemgksnmz canım 4+2 gördüm acile gittiğim doktor oluşmuş dedi kesen kendi doktoruma yarın gidecem 5+4 deyiz şuan inşallah kalp atışını duyarız 🙏🏻🥰
Gizemgksnmz SaruMerve can ben bugün acile gittim lekem geliyor diye iyi kide gitmişimm 5+5 de kalp atışını duyduk inanamadım🥰
Gizemgksnmz Yigitttt evet canım ama o günler yumurtlama günüm değildi ki o zamandan olsa 4 gün kala çift çizgi çıkmazdı benimki o 1 ilişki ile oldu çünkü ultrason ile de baktılar geç döllenme değil tam günü gününe tutuyor
SaruMerve Gizemgksnmz aaa maşallah bende bugün gittim 5+5 benimde embriyo oluşuyor 2 hafta snra gel kalp atışını duyalım dedi maşallah seninki erkenden duymuşun 🥰