Gizemgksnmz Yigitttt hiç bilmiyorum takip etmedim geçen ay memlekette olduğumuz için zaten bu ay kafadan olmaz diyorduk ihtimalini bile düşünmedik. Olacağı varmış gerçekten
Melaaa Gizemgksnmz aynı gidiyoruz 🥰🥰🥰🥰 benim de öyleydi. Doktorum yarın çağırdı bakalım ne çıkacak benim de. İyi düşünelim inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yigitttt Gizemgksnmz canım senin betan 40 çıkmadan önce ilk iki gün önce test yapmıştın tek çizgi çıkmıştı sonra iki gün sonra tekrar test yaptığjnda silik çizgi görmüştün değilmi
Kubrayigitttt18 Gizemgksnmz yaaa çok sevindim maşallah sübhanallah nasıl sarılasım geldi ssma😍😍😍 sağlıklı bi evlat olur inşallah
Annesininportakali53 Gizemgksnmz hayırlı olsun kuzum kan değerini takip et iki günde iki kat artıyor mu diye ama bir kaybın iki kimyasalı var eğer güzel artış olursa yani 2500 olunca keseyi görmeye git ve durumundan bahset oksapar versinler erken önlem al
Gizemgksnmz Annesininportakali53 aynen doktorum demişti zaten bir dahaki gebeliğindr kan sulandırıcı iğne kullanacaksın diye değerim güzel artış gösterirse gideceğim canım
Ark Gizemgksnmz benimde böyle çıkmıştı kan verdim pozitif çıktı 3-4 haftalik sizinde hadi hayırlısı olsun🥳