2pasaannesi AysenSeker AysenSeker Şişli memorial mi acaba? Benim medicalparktaki doktorum doçent olup oraya geçti, ben de oraya devam etmek istiyorum ama fiyatlardan hiç haberim yok
Mrysmg Aksakal1907 ben muayene olmadım da doğumum orada oldu ayşe yıldırımdı doğumumdaki doktor. Hemşire olsun doktorlar olsun ilgili ve iyiydiler. Ama her fırsatta geçirmeye çalışıyorlar haberiniz olsun 😅 dogum sonrasi kan takviyesine ihtiyacim vardi doktor 6 unite önerdi 3 unite aldim 3 unite de yetti zaten degerlerime baktilar.genel olarak ucreti söylemiyorlar sizin sormaniz lazım her seyde bu ucretli mi vs diye ama ilgi alaka güzeldi yani gayet
Raskaa14 Mervedurgut bende Serdar hocaya gidiyorum. Gerçekten ilgili ve bilgili bir hekim. Daha önce o hastanede çalışıyordum . Diğer hekimlere nazaran yenilikçi ve kibar bir hekim. 2018 den beri doktorum.
BeyzaNurrrrb Gizem0234 bende oraya gidiyorum dün sordum normal doğum 8 bin sezaryen 10 bin dediler Rabbim herkesin yardımcısı olsun
maman-es Whitewomen dün aldım daha o verdikleri fiyat listesini 🤦 Umarım bebiş gelmeden bir zam daha gelmez
Whitewomen maman-es Eylül de tekrar zam yapılıyor diye biliyorum ama saçmalık ötesi benim bildiğim senede 1 kez zam olur bunlar senede 10 kez zam yapıyolar
Oesra ZehraBbr hüma 2 ayı doldu bebeğimin. Doğumdan önce kan tahlillerimi devlette yaptırdım ve onlara 900 TL para vermedim ben
Yagmurogul AslanBebeginAnnesi daha neler yaa, asgari ücretin 5500 olduğu yerde 14.000 normal olabilir mi şaka yapıyorsun galiba
AslanBebeginAnnesi Yagmurogul valla gayet normal. basit bir konu değil bu , doğum bu. kiralar bile asgari ücretin 2-3 bin lira üzerindeyken doğum bi zahmet üzerinde olsun
ayseNure Muhalif93 Muhalif93 Küçükçekmece İkitelli Bahat hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Zorunlu sezeryan 7 buçuk milyar normal doğum 6600 TL bebeğin testleri (işitme testi kan testi) bu fıyatlara dahil değil
maman-es Whitewomen kesinlikle, ben 3 sene önce 80 lira muayene ücreti ile başlamıştım bu hastaneye. Tamam zam yapılırda 3 senede 5 katına çıkmamalıydı muayene ücreti. Evime yakın, yoğun bakım ünitesi var ve doktorumdan memnunum diye devam ediyorum 😕
Kr41 Bebikkcik ben gebze yüzyılda düşünüyorum doğumu. 13+6’yım şu an. Acaba zam gelmeden şimdiden paketi alsak oluyor mu. Malum her ay zam geliyor ya.
elifbusra13 @Mrysmg doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mı bende oraya gitmeyi düşünüyorum 26 haftadayim
Whitewomen maman-es Hangi doktora gidiyorsunuz. Bende geçen sene doğum yaptim 3.500 normal doğum 175 tl muyane ücreti vardı 50 tl nst diziler çekildi bence ondan dolayı fiyat artışı oluyor diye düşünüyorum.