Duyguturkoglu ikicocuklubiranne Aaa Ne tesadüf daha 26.haftadayız planlanan normal doğum sürecinde bir problem çıkmaz ise kasımın ikinci haftasından sonra heran olabilir 😂sizin ne kadar var dogumunuza
Mommm03 Bebikkcik demek herkes kafasına göre fiyat yazıyor gecen biri yazdı 5.750 fln die gördm cuma günü gidince soracgım gerçi bnm doğuma kadar fiyat artar
Bebikkcik Mommm03 valla her gün fiyat değiştiği için kimse tam bilgi edinemiyor en son doğuma gittiğinizde kesinleşir ne kadar olduğu mantıklısı bu
ikicocuklubiranne Duyguturkoglu benimde ssvd deneyeceğiz İnşAllah 🤲🏻 Ekim sonu görünüyor 30+1 deyim ☺️
Mrysmg Muhalif93 ben 2 ay önce ümraniye çakmak erdem hastanesinde 2500 normal doğum yaptım ilgi vs her şey gayet iyi sezaryen 3200 dü.
Melisasis AslanBebeginAnnesi evlat önemsiz demedim tabiki önemli o ücret yine onun geleceğidir benim gözümde . Fiyat abartı
Cigdemmm123 mommysbrids bende Gebze yüzyıla geçiş yapicam hangi doktora gidiyorsunuz Koray beyi çok tavsiye ediyorlar ona randevu aldım bende
mommysbrids Cigdemmm123 Ceyhun Atese gidiyorum Ill dogumuda kendisi ile yaptim cok memnunum kendisinden
Duyguturkoglu ikicocuklubiranne bugun kontrolumuz vardı doktorumuz 1 eylul de medicalpark bahcelievlere geciyormus . Ve yeni muayene ücretide 450₺ olmus bilginiz olsun sizinde
ikicocuklubiranne Duyguturkoglu taha hoca gidiyormuymuş yarın kontrolüm var benimde🙄 para mesele değil de ben bezmi aleme güveniyorum diye oraya gidiyordum. Çok üzüldüm
Duyguturkoglu ikicocuklubiranne aynen gidiyormus bende cok üzgünüm ve medicalparkla bugun konustum inanılmaz uçuk rakamlardan bahsetti doğum için sanırım baska biryere gecicem bayagı kötü oldu bu durum