minigiminannesi03 Tatli krizine gören varmi sadece canim tatlı türü istiyor delirecem evde olmadıkça 😂😂😂 gidip almaya useniyorum
tecrubesizanneadayi12 minigiminannesi03 öncedende çok seviyordum şimdide sürekli tatlı düşünüyorum şunu yapıyım bunu yapıyım diye ama çok üşeniyorum😵💫🥴
Sehrbnon122 minigiminannesi03 yaa kriz degil ama iştahım falanda pek yok sadece canım hep yaş pasta istiyor yaaa
Kbra52 minigiminannesi03 bende tatlı yiyince özellikle midem yanıyor çok susatıyor beni o yüzden yiyemiyorum her zaman
DorianGray 27 haftalık hamileyim. Tatlı krizi dahil hiçbir şeyin krizine girmedim. Kan şekerin düşüyor olabilir sık sık az ye mideni boş bırakma ve bol su iç. Krizlerin azalır diye düşünüyorum.
minigiminannesi03 DorianGray ac degilim sabahta şekerim birden düştü şekerli İçecek almıştım.disarida
minigiminannesi03 tecrubesizanneadayi12 eskidende severdim dediğin gibi ama yapacak halim yok yemegi yapınca kendime şükür ediyorum sadece uyumak şimdi asga inip İçecek alıp gelecek halim dahil yok
minigiminannesi03 Sehrbnon122 sürekli yatmaktan başka bisey yapmıyorum esim evde olsa naz edip biseyler edip onu kandırıp aldırım oda yok mecbur gidip kendim alacağım 😂😂😂
tecrubesizanneadayi12 minigiminannesi03 inanır mısın bende öyle önceden her gün markete giderdim bi ihtiyaç olmasa bile gider tatlı malzemesi alır canım sıkılmasın diye tatlı yapardım ama şimdi en son ne zaman markete gittim hatırlamıyorum bile
minigiminannesi03 Sehrbnon122 mantıklı hahahha resmen asga inmek istemiyorum geç gelecekmiş işten alıp gelmek daha iyi bence 2tane İçecek alıp geleyim birini saklarım yoksa ikiside bugün bitter yarına tekrar almak zorunda kalırım 😂😂😂
Sehrbnon122 minigiminannesi03 kız bende 3 kattayım merdivenlerden inemiyorum asansör yok uzak zaten pastane gidemem urfa 50 derece kafamı kapıdan cıkartığım an bayılırımmm ahahga
minigiminannesi03 tecrubesizanneadayi12 bana şekerli bisey olsun yeter evde çikolata var onu istemiyorum İçecek türüne dayandım bu sıralar bir ara çikolatayı ama asla coladan vazgeçmedim nedeni bilmiyorum wsim duysa beni kesecek 😂😂😂😂
tecrubesizanneadayi12 minigiminannesi03 kolayı içmeye korkuyorum ya bazen canım aşırı asitli şeyler istiyor o zaman ya sprite ya da yedigün ya daaa maden suyu içiyorum
minigiminannesi03 Hil38 inanmazsin tveye esim bakmaya korkuyor o an ne görsen istiyorsun diye kızıyor 😂😂😂😂
minigiminannesi03 tecrubesizanneadayi12 onları bulsam gene şükür ederim inan esim hepsine yasak getirdi delirecem gizli gizli almakta kotu😂😂😂