Sleepless_Mother Yildizayz hiç bişey çünkü benzin aserdim 🤣🤣 son günlerde de rutubet ve çimento istiyor canım 😏
Rapunzelinanasi Yildizayz ıspanaklı börek aşermiştim ben. Fırın da bozuktu yapamamıştım, isteyebileceğim kimse de yoktu iki hafta rüyalarıma girdi resmen 😂 sonra şehir dışına gitmiştik de ablam yapmıştı rahatlamıştım 🥹
minismom Yildizayz 2 kere tursu suyu aserdim gecenin 1 nde hemde 🤣 birinde kıyamadım gondermedim birindede git nerden buluosan bul dedim gitti aldı.. biraz oncede calıstıgı yerdeydim yanımda kahwe ogutme makinası wardı burnuma nasıl koktu 1 kasık kahwe attım agzıma sasırdılar ama yapcak bisey yok canım istedi 😂
Kleopatra- Yildizayz Erik aşerdim. Mevsimi değildi, 1 ay kalmıştı. Çıkar çıkmaz bir ton para verip bir oturuşta 2 buçuk kilo yemiştim. Şimdi 33 haftalık olduk, canım öyle aman aman birşey istemiyor.
Erva1234 Yildizayz ayy bnmde canım turşu çekti çocuklar duymsnda Haluk yiyodu bide turşu suyunu iciyodu aşırı cnm cekti
minismom Yildizayz iyi gecenin bi yarısında asermemisin benim gibi 🤣 ben ilcede yasıorum bide burda her yer erkenden kapanıo bulmak biraz zor yani afiyet olsun simdiden 😊
Tugce3441 Yildizayz dün yufka yazıyorlardı karşı bınada o kadar güzel koktu kı tanımadığım ıcın ısteyemedım
Obirgebe Yildizayz şırdann 😅 hiç yemedim tadını falan bilmem yani 2 hafta boyunca nasıl nasıl istedi anlatamam en sonunda bulup aldık almaz olaydık🤦🏼♀️😂 onu yemedim oldugu gibi çöp yemediğim gibi 2 gün de yemek yiyemedim 😂😂
Yildizayz Obirgebe normalde bende kırmızı et felan yemem ama kurban bayramında eşim mangal yapmıştı iki şiş yedim valla 😄😄🤦🤦