minikmucizee Kızlar dün prensesimi kucağıma aldım ama son zamanlar 2. İsim olarak Eylül de doğduğu için eylül ismi var kafamda sizce saçma mı olur
Aysenurozbay minikmucizee benim arkadasm var eylulde evlendi eylulde dogurdu cocugunu eylul koydu adını
FtMs Geçenlerde bir kanalda izledim isim analizi yapıyorlardı hem eylül de doğup adını Eylül koyanlar için isim analizi yapmışlardı hatırladığım kadarıyla iyi şeyler dememişti isim kişiliği çok etkiliyor aslında iyi düşünmek araştırmak gerekiyor. trt 1 de iyi fikir programının 17 Eylül de yayınlanan bölümü netten izleyip fikir alabilirsiniz
detetedmom404 Neden olmasın birimde Doğum nisanda gözüküyor Allah’ın izniyle kız olursa lina Nisan olacaktı ama pipi gördük🙊😂
Gamzeylul Bizimde bebişin adı eylül olacak eylül ayına denk gelmesini çok istiyordum ama yarın son gün gelmiyor 😅
bebisimbenmmm minikmucizee canim postunu kiz kardeisme okudum da diyor ki mayıs ayinda dogsa mayıs mi.olacakti😂
LoriLori minikmucizee yeğenim eylülde doğdu Eylül koyduk ,zaten cok severiz o ismi,yanına da naz koydunmu tadına doyum olmaz😊
cagla2241 minikmucizee Annem evlenmeden önce kızının adını hep Eylül koymak istemiş. Kardeşim de ben de eylülde doğduk. Benim adımı babam koymuş. Kardeşiminkini de annem. Kardeşimin adı Eylül ve 23 yaşında 😍 Hiç saçma değil bence ve gayet güzel bir isim..
Tusem Evlendigim köyde kadınlar var Eylül’de doguracaksin Eylül ismini koy dediler. Artık köy insanı bile bu fikre alışık yani yadırgayan Ayşe Fatma koy diyen köy kafası yok 😂 güzel fikir tabi ama ben başka isim koyacağım