Elisarli 35.haftaya giriş yaptık karnım sürekli açıyor sertleşiyor bebek tekmeleyip duruyor sıcaklardan doğru düzgün uyku yok gece sancılarım oluyor çok çok rahatsızım midem yanıyor sürekli sizde durumlar nasıl kızlar. Son haftalar çok zormuş 😢
huvuuuuff Elisarli biz de bugün tam 35+0 olduk, normalde yatarken hiçbir şeyim yok ama iş yapamıyorum hemen yoruluyorum biraz ayakta dursam karnım sertleşiyor o yüzden biraz canım sıkılıyor bir de çok sık idrara çıkmalar başladı 😅 ama şükrediyorum bu hallerimizi yaşamak isteyen birsürü kadın var diye☺️
Ibooya Elisarli bende bugün tam 35 haftaligim karnım çok sertleşiyor birde öne doğru gidiyor hep sertlestikce yanma oluyor dokunulmuyor bile.ayaklar dersen yangın yeri 😂ara ara da belimde hafif ağrı oluyo okdar ama sıcaktan ne uyuyabiliyorum ne durabiliyorum 37+6 da sezeryan olacam az kaldı inşallah
Gmzbiri Elisarli 35+5 olduk. Sıcaktan bunaldım, uyku desen adam akıllı yok, idrar yolu enfeksiyonu oldum, doktorum iş yapma artık dedi zaten hiç halim yok böyle bi süreç. Ama bebişler için dayancaz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık🤗👶🏻
minikmucizemmmmmmm Elisarli 35+4 teyiz bizde karnım çok gergin ateş basıyor sürekli, mide ağrım oluyordu. 2 gündür bebek kanala doğru inmeye başladı kasılmalarım ve bel ağrılarım oluyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
Elisarli huvuuuuff öyle haklısınız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi 🤲
Kleopatra- Bizde bugün 33 haftalık olduk. Kasıklarımda hissettiğim baskıdan gelen idrar hissiyatım ve bel ağrım dışında birşey yok şuanlık. Arada birde karnım sertleşiyor,bebek biranda toplanıyor sağ veya solda. Bakalım, sağlıkla doğsunlar 🌸