Kızlar, 38+5’te bebek doğum kanalına girmediği için perşembe günü planlı bi şekilde spinal sezeryan oldum. Ameliyat çok çok iyi geçti yapılan iğne dahil hiçbi acı hissetmeden bebeğim çıktı ten teması yapıldı. sonrasında onu götürdüler 15 dk sonra da beni odaya aldılar. Ben bebeğimin gelmesini beklerken yaklaşık 1 saat sonra çocuk doktoru geldi ve bebeğimin ciğerlerindeki suyu tam boşaltamadığını bu yüzden bi süre küvezde kalması gerektiğini söyledi:( o ana kadar hicbi şeyi olmayan beni bi anda titreme ve ağrılar sardı. Sonuç olarak durumu kabullendim ve kendimi toparlamaya çalıştım. Şuan antibiyotik tedavisi görüyor doktor durumunun iyi olduğunu ama tedavi bitene kadar yaklaşık 10 gün kadar eve götüremecegimizi söyledi. Bu arada sezeryanın 3. Günü yani bugün göğüslerim tam anlamıyla doldu ve sütümü de sağıp bebeğime götürüyorum. Ama sanki birden bire çok doldu ve taş gibi oldu. Elimden geldiğince fazla sağmaya calısıcam sıcak soguk kompres de yapıcam ama daha ağrılarım tam anlamıyla gecmemisken umarım bide mastit belasıyla ugrasmam:( bu arada hastanede yapılan ağrı kesicilerin etkisi gecince sanırım eve gelince ağrılarım daha bi artmıs hissettim. Bol bol yürümeye ve sıvı tüketmeye calısıyorum umarım yakın zamanda toparlarım 🙏🏻🥺