Basak000 Hergün yumurta yiyo musunuz bulantılarımdan dolayı ben uzun zamandır yiyemiyorum. Doktoruna bu konuyla ilgili danışan var mı acaba
Nis Basak000 zorlada olsa yiyorum🥹 ilk cocugumda fındık fıstık cevz aksatmazdım bunda zorla iki cevz anca yiiyrm
mommysbrids Basak000 evet düzenli her gün en az 1 tane yiyorum. Yagda yapacaksan 2 tane kırıyorum bazen.
[silindi] Her gün olmasa da haftada en az üç gün tüketmek zorundasın canım illa haşlama yemek zorunda değilsin tavada yapabilirsin omlet filan değişik türlerde
esmaozdemir76 Basak000 doktora danışmadım ama bende yiyemiyorum kahvaltılarda içinde yumurta olan şeyler tüketmeye çalışıyorum
yabadabaduu Basak000 7. Aydayım asla sade yumurta yiyemedim başından beri kokusuna dayanamıyorum ki önceden çok çok severdim. Sadece menemen içinde yemişimr oda 3-4 defa belki
Aylin355 Basak000 Bende hiç yemiyorum ama çok şükür bebeğimin gelişimi iyi ayrıca havalar çok sıcak zaten alerji yapmaya açık bi besin bide bayatsa faydadan çok zararlı sıcaklarda uzak durmak lazım bence
star3star Basak000 nasipse doğumuma bir haftam kaldı ve doğurduktan sonra yumurta ve yoğurt görmek istemiyorum
Basak000 Bu hafta kontrole gidince doktoruma bir sorayım bakalım :) diğer besinlerden illaki alıyoruzdur ya sonuçta yoğurt peynir hepsini yiyoruz