Huriyeemre Aralık ayinda doğum yapacaklar nasıl bir pijama takımı yada sabahlık alacaksiniz çok kalın olmasına gerek var mı sıcaklicaz mi donacak miyiz 😅
Meryeeem10 Huriyeemre 2. Doğumum sezeryanla doğum yapacağım malum aralık ayı uzun kollu almayı düşünüyorum
Emily37 Huriyeemre bende kasımda doğum yapıcam.pamuklu kumaştan loğusa takımı almayı düşünüyorum.Hastahaneler zaten sıcak olur evlerde öyle.Evde zaten rahat gecelik pijama takımım var onları giyerim
HanifeAhmet Huriyeemre bende Aralık’ta doğum yapacağım ama kesinlikle kalın düşünmüyorum ayy lohusa terlemesi bir başka oluyor gerçekten kesinlikle yanacagız heleki bebekler için mecburen doğalgaz ayarları son ayara çıkacak
Ozlemm-61 Doğumum aralıkta geçen yıl kasımda ablam doğum yaptı yanında ben kaldım hastane sıcak oluyo tişörtle duruyodum tabi hastaneden hastaneye değişirmi bilemem ben normal ince pijama almayı düşünüyorum
sinoli Huriyeemre Ben hala gönlüme göre post bulamadım, -35 leri gören bir şehirde ne giymem bebeme ne almam gerek bilmiyorum 😅
Huriyeemre sinoli pamuklu pijama takımı olabilir çok üsurseniz üzerinize ceket polar tarzı bir şeyler alirsiniz bence
sinoli Huriyeemre Bebeye uzun kollu zıbın mı sizce, kömürle ısınıyormuş burası çok mu sıcak olur bilmiyorum ki 🤷🏻♀️