Merhaba kızlar ben 23+4 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar hep bir özel kliniğe gidiyordum ta bugüne kadar. Benim böbreklerim ve belim şiddetli ağriyordu kaç gündür bende kan ve idrar verdim. Sonuçlardan iyi kötü anliyorum ve enfeksiyon var. Benim sağlik ocağindaki doktor izinliydi, bende doktorumun asistantini aradım ve sonuçlari yolla dedi doktora göstericem dedi, 2 gün cevap gelmeyince tekrar yazdım ve bakmiş sözde ve sıkıntı yok dedi ama ben biliyorum bişey var çünkü bu ağrılar normal değil. Bugün farkli bir doktordan randevu aldım özel hastanede ve o baya ilgilendi ve evet enfeksiyon var dedi. Diğer doktora binlerce paralar harcadim.. çok üzüldüm bu duruma. Bu yeni doktordan memnun kaldım ve onunla devam ediyim diyorum siz ne diyorsunuz?
Bana infex antibiyotik verdi ve morul şaşe.
İnfex sabah aksam kullanmam lazım yani bu aksam basliyacam ve o şaşe tek kullanimlik. Şimdi benim sorum ikisi bir kullanilirmi? Yoksa bugün şaşeyi kullanip yarin mi başlamam gerekiyor antibiotik ile? Ben hastaneyi aradim ve maalesef doktor çıkmişti soramadim.