Babylovebaby Kızlar İzmir Tınaztepe ,Buca tip detaylı ultrason ücretleri hakkında bilgisi olan yaptıran var mı
aslansmommm Babylovebaby ben Tınaztepe takipliyim doktorum serkan güçlüye yönlendirmişti hastanede yaptırmadı yani hemen hastanenin karşısında bir muayenehanesi var mayıs ayında 750 tl idi şimdi artmıştır tabi. Doktorunuz yönlendirir eğer o hastanede takipliyseniz
Babylovebaby aslansmommm Hastanenin kendisinde yapılmıyor mu canim neden yönlendirdi acaba bende telefonda sordum bilgi vermiyorlar ama sanırım fiyatlar baya yüksek 🙄
Babylovebaby aslansmommm Anladım canım teşekkür ederm artk bende gidince detayları öğrenirim nasipse senin hangi doktor
Zlsbyk aslansmommm memnun musunuz kendisinden? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum da daha önce hiç muayenesine gitmedim hastane nasıl yoğun bakım servisi vs var mı her ihtimale karşı başka ildeyim de o yüzden bu şekilde seçmek çok zorluyor beni doğuma da 2 ay kaldı..
omertosvedos aslansmommm muayene ve doğum ücreti nedir acaba bahsettiğiniz hastane hipodromun oradaki Buca tıp dimi
aslansmommm Babylovebaby evet haftanın bazı günleri de o hastanede belki orda vardır perinatolog hastane içinde yani Tınaztepe de yönlendirdi işte beni
aslansmommm Zlsbyk ben memnunum doktordan hastaneden de oyle bi sıkıntı yaşamadım yogun bakım vs bilmiyorum bebek için kuvöz var onu sormuştuk bazı hastanelerde olmuyo çünkü
aslansmommm omertosvedos muayene 410 oldu sanırım en son gittiğimde öyleydi Ağustosta zam gelmiş önceden 305 tlydi. Buca tıp değil ben Tınaztepe Hastanesine gidiyorum ama doktorum iki hastaneye de gidiyor haftanın belli günleri fiyatlar aynı mı bilmiyorum bir de doktorunuzla konuşmanız lazım dogum ücretini herkese aynı olmayabilir belli bir aydan sonra başlayanlara zamlı ücret oluyor diye biliyorum