Gulbeyazozgul Kızlar nasıl geciyor hamilelik haftası benle aymı ya da yakın olanlar kac kilo aldınız alışverişlere basladınız mııı😂😘
Elifinannesi97 Gulbeyazozgul 31. Haftadayim hamile oldugumdan beri 10 kilo filan aldım artık hastane çantasını hazirliyacam eksiklerimi almaya çalışıyorum siz ne durumdasiniz
Sedaaa95 Gulbeyazozgul Bende 30+2 haftalık hamileyim 11 kilo falan aldım sanırım🙄 eksikleri halletmeye çalışıyorum şimdi ama halledemiyorum😀 her yerden bir eksik çıkıyor
eslemesila Gulbeyazozgul bende 30 +5 im hazırlıklar bitti bebegin kendim için hiç bir şey yapmadım daha ve çantamda hazır değil ne zamn hazırlayacağım onuda bilmiyorum ama sıcaklardan hiç yerimden kalkasım gelmiyor Peki siz çantasını hazırladınız mi
Baliminannesii Gulbeyazozgul 31 haftalığım dün yavaştan eşyaları yıkamaya başladım daha fazla ağırlaşırsam ilerleyen haftalarda yapamam dıye düşündüğün m için ufaktan başladım suanlık sadece bel ağrısı ve kusmayla devam ediyoruz😀hiç geçmeyen kusma 10 kilo aldım toplamda
Gulbeyazozgul Aynı durumdayız canım bende 8 kılo aldım bu hafta besik aldık artık bende liste yapıp baslayım diyorum alısverise
Elifinannesi97 @Gulbeyazozgul bizde aynı yeni beşik aldık çoğu kişi erkenden beşigini aldı diye düşünüyordum ilk defa benim gibi birini görünce şaşırdım 😂
Gulbeyazozgul Elifinannesi97 aslında bende önce yapanlar akızardım o yüzden simdi yaptım ama keşke once yapsaydım mesela besinci ayda falan cünkü artık karnım büyüdü ve halim yok odasını dizmeye alısverise gezmeye falan😂
Gulbeyazozgul eslemesila ben bebegin esyalarından cok cantayı onemsiyorum nolucagı belli olmaz bence hazırlayalım dursun o 😂
Gulbeyazozgul Baliminannesii hala kusma devam ediyorsa cok zor gercekten bende sadece vitaminleri alımca oluyor bi sure sonra geciyor ama iyi yaptın agırlastıkca iş yapmak cok zor
Elifinannesi97 Gulbeyazozgul aynn öyle ne gerek var diyordum internetten beğenip sipariş veriyorum bide bebiş ters çok yürüyünce ağrı yapıyor bilseydim önceden herşeyini ayarlardim
OksijenliSu Gulbeyazozgul 29+0ız bugün itibariyle. Hepten ağırlaştım. 🥴🥴🥴 İyice yorucu geçiyor hamilelik. Ahhhh ahhh nerde o ilk hamileliğim. Prensesleer gibiydim.