Kleopatra- Kızlar akşama ne yemek yaptınız. Sabahtan beri düşüncelerdeyim, bari fikir olsun benim gibi ne yapacağını bulamayanlara diye size sorayım dedimm.🌸 😂
-MinikveAnnesi- Mysaa eşim askerde barbunyadan bıkmış tiksinmiş pişirttirmiyor bana 1 tabak gönder bari bacım 😂😂😂
Kleopatra- Mysaa Türlü iki gün önce yapıldı ama size afiyet olsun😂 Bana daha kolay birşey lazım hiç de halim yok 😂
Mysaa -MinikveAnnesi- hahah bende hiç yemedim kız eşim gitmiş 6 kilo almış ayıtladım buzluk için bi lokmada pişirim dedim valla yakın olsan hemen yollardım 😀😀
Ebrumelek16 Kleopatra- ciğer çıkarttım buzluktan onu kavurcam yanına biraz pilav oğluma da yoğurt çorbası salata yada cacık yanına da zaten eşim evde yemiyor geç geliyor işten
Kleopatra- Ebrumelek16 Oh oh ne güzel 🌸 Eline sağlık ben de çok severim ama bugün daha farklı birşey yapmak istiyorum her gün farklı yemek yapmaktan bulamıyorum da 😂
Ebrumelek16 Pembebulutt afiyet olsun o zaman çocuğum uyursa yapıcam inşallah bide 37 haftalık hamileyim zaten karnımın taş kesilmesinden sinirlerim gerildi 🙄🙄
-MinikveAnnesi- Mysaa kışın cok iyi olur hazır olunca çıkar pişir oh ne güzel benimki alsa bende koyarım da pazardan bile yanından hızlı geciyor 😂😂😂 benim yerime de ye o da olur 😂
Mysaa -MinikveAnnesi- 2 lokma alırım senin yerinde o halde hahah 😀 napsın adam bıktıysa uzun zaman yemez haliyle bizimki masallah askerdede mangal basından kalkmadığı için nefret ettği bişey yok😀😀😀
Minigim38 Esim kıymalı spagetti istedi yanına da ne yaparsan yap dedi bende yogurt koyarim yeter dedim 😅😅