Canım bence değiştirmelisin. Doktor seni hatırlamayabilir ancak sen muayeneye girmeden senin dosyan hocanın önüne gitmeli o da bi zahmet bakmalı. Benim doktorum koridorda otururken görsün hoşgeldiniz buse hanım diyor. Sizinki hadi ismen bilmesin ve Tabi ki de birçok hasta bakarken değerleri ezberliyecek değil. Ama ben kontrole gittiğimde evet geçen sefer ölçümlerimiz böyleymiş bakalım bu sefer nasıl, tansiyon probleminiz devam ediyor mu vs soruyor ve bilgi veriyor. Maalesef hastaneyi sevmediğim için doktorumu değiştiricem ve onun gibi birine denk gelmezsem tıpış tıpış dönerim sanırım. Çok yakın bi arkadaşım her zaman birkaç doktor denememi söylüyor, onun ilk doktoru gebelikle ilgili hiçbir şey dememiş muayene sorun yok çıkabilirsiniz şeklinde geçmiş, sizinki gibi yani. 2. Doktor ise alıp karşısına, olabildiğince elbise giy evde özellikle karın bölgeni sıkıcak kıyafetlerle olma, sıcak suyla duş almamalısın, tuvalette uzun süre durma, şunları yeme ve şunları mutlaka tüket gibi 1.5 saate yakın bilgilendirme yapmış ilk randevusunda. Bu arkadaşım bana ben doktorumdan memnun olmama rağmen tecrübesizsin daha iyisine denk gelmediğin için o süper geliyor olabiliyor diyor. İlk gebelik çok başka onlar bizi bilgilendirmedikleri sürece hurafelere de inanırız yanlış şeyler de yaparız, araştırıyoruz da ama yani google kalsa burdaki kimse sağlıklı doğum yapamaz 🙄Devletteki doktorlar dehşet yoğunlar onlar haliyle ama özelde ben yoğunluk dolayısıyla ilgisiz ve kısa süren muayeneyi kabul etmem ona göre fazla hasta kabulü yapmamalılar 🤷🏼♀️