Cilembalci Pcoslubiranne bende ciğden koyuyorum konservem olmadiği icin daha pratik geliyor biraz doğradim 2 3 tane bütun koyucam robot yeni aklima geldi robottan gecirip posetliycem
Mysaa Cilembalci canım 3 4 kavanoz alsın eşin domatesleri hiç uğraşma kabuğuyla beraber 4 böl at tencreye altını aç kaynasın biraz sonra blend et al sana menemenlik. ister sos yaparsın iater domates çorbası istersen de herseyde kullan ben o şekilde yapıyorum hiç yorulmazsın 😊😊
Mysaa Cilembalci yarısını buzluga atıcam dediğin için dedim büyük kavanozlardan alsın eşin dedğim sekilde çok basit ve lezzetli olıyor 🙂
Cilembalci Mommy17 kilitli poset diye kilitsiz almisim narketten geri gitmeye usendim evin heryeri yokus diye 🤣
Cilembalci funnymummy kapaklari tutmaz bozulursa çok üzülurum ya bir tanidigimizin kapaklari atmis 20 konservesi çop olmuş
Aselmeva_ Cilembalci Melemeni iyice pişir bir tencerede kapakları 5 dk kaynat çıkar hemen kapat sıcak sıcak bak 1 tane bile bozulmaz ben her zaman öyle yaparım iki gün önce 10 kavanoz ysptim kışın çok güzel oluyo taze taze
Cilembalci Mysaa attim attim 6 poset doğradim 2 poset rendeledim dondum arkama lavabonun icine baktim daha birsuru olunca fenalik geldi kendimi balkona attim 🤣
Hilal2905 Kız konserve yapsana ne güzel mis gibi oluyor eşinde otursun yardım etsin sana 😅 sen oturduğun yerde soy domatesini o pişirsin ☺️ Kışın çok lazım olacak bu hazırlıklar.
Mysaa Cilembalci hahah eşinde yardım etsin canım alıp önunemi koydu kasayı kalk doğrayalım de yap gitsin 😀😀
Deletedmom52620 Cilembalci acı sos yapabilirsin veya fasulye bezelye barbunya alıp bunlarla kavurup buzluğa atabilirsin
Cilembalci Deletedmom52620 esim hic yemiyo ki asla sebze yemeği yemez kürt çunku huyu kurusun 🤣 kaynanam da hep kizartma ve et türu yapmis fasulyenin tadini bile bilmiyor yapayim diye israr ediyorum egeli olunca ama yok yiyemem diyor 🤣
Cilembalci Mysaa valla öyle yapti kasayi tezgaha bosaltti kasayi geri goturmem lazim dedi ordan işe gitti 🤣
Minarda Cilembalci ben yarısını doğrayıp poşetleri koydum yarısını pişirip sogutup o şekilde koydum kavanozu yoktu ..belki size de fikir olur
Cilembalci Minarda bende öyle yaptim çig veya pişmis farki var mi canim olmadi pisireyim bende daha iyiyse
Obirgebe Cilembalci yapamayacam bişeys yok çok kolay doğrakla falan uğraşma yıka robottan geçir iri kalacak şekilde kaynat kavanozlara koy kapağını kapat bitti 😅
Minigindunyasi Cilembalci ben rondodan direk atıyorum püre yapıp buzdolabı posetiyle buzluğa atıyorum çok rhaat oluyor
Cilembalci Minigindunyasi robottan geçirince yemek corbada sosta iyi olurda acaba menemende de iyi olur mu cunki ben pek su gibi sevmiyorum menemeni esimde oyle
gozdeyagci Aselmeva_ bak nasıl canım çekttttiiii. Kışın en güzel sabah kahvaltısı benim için. 2 dk içinde masada.
Minarda Cilembalci sen bilirsin canım sana kalmış ben dun biraz daha alıp pişirdim soguttum posetlere koydum ….