Biranne7 Kızlar ben 13+6 yım idrar kültürüm de bakteri uremis doktor antibiyotik verdi biraz endişeye kapıldım bu durumu yaşayan var mı geçiyor mu zarar ediyor mu
eylulicten Biranne7 gunde 3 lt su ve yogurtla hamilelik boyunca basari ile bitirirsin bu isi canım. Hamilelikle maalesef enfeksiyon kacinilmaz
melahat92 Biranne7 Bol bol su iç en az günde 2 lt olmalı ve suya sirke koy oranı internette yazıyodur o suyla yıkan
eylulicten Biranne7 evet olur bobreklere gecerse erken dogum riski olusur ama dedigim gibi su ve yogurtla bu isi 9 ayda bitirirsin :)
Esrauysal Biranne7 aşkım icmiceksin el yapımı bulursan daha iyi olur bulamazsan elma veya üzüm sirkesi al bir litre suya bir çay bardağı sirke kat bi bidona yap lavaboya koy her girmende sırf bu suyla yıkan normal su kullanma geçene kadar yaptığın sirkeli suyu kullan
Glg-21 Canım bende geçirdim korkulacak bir şey yok gebelikle karşılaşılan bir durum . Sen bol bol su iç bi de yaban mersini 🫐 içerikli belle vies diye bir tablet önerdi hoca onu içtiğimden beri enfeksiyon oluşmadı