Busraugr Betam düzenli ama karından ulutrason istedim şuan 1555 değerim görünmedi ne zaman görebilirim kese oluşmamış olabilir mi
Buse01 Busraugr canim aynisi arkadasmnda basina geldi duzenli olarak artiyordu 1600 den sonra gorduler oda cok kucukmus yani daha erken canim gorunur korkma duzenli artiyosa bekle 1 hafta daha
kocisininprensesi Busraugr O bazen ultrason aletleri ile bile ilgili olabiliyor. Bazen ayrıntılı göremiyorlar küçük olduğu için. Sen içini ferah tut☺️
PnRTurK53 Busraugr 2000lerdeydi alttan muayne ile gördüm canım bir hafta sonra normam ultrasonla gördüm sonraki haftada kalp atışı ve bebişi stres yapma yiyecek rızkı varsa mevlam verecek zaten sana onu hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
ikizlerimveannesi Busraugr endişe etme ben binli değerleri gördükten on gün sonra ultrasona çağırmıştı doktor o da alttan ultrasondu on gün sonra kim bilir kaç bin olmuştu
Busraugr Cantanem44 Buse01 teşekkür ederim kızlar içim rahatladı 1 senedir bekliyoruz 2 kez kimyasal yaşadım ondan tedirgin oluyorum biraz 😞
Cantanem44 Canım 2200 le vajinal görememişti iki gün sonra başka hastanede 4400 çıkmıştı karından gördü bende çok panik yapmıştım hatta buraya da konu açmıştım ama boşa üzülmüşüm sıkıntı stres yapma
Cantanem44 Busraugr Benimde 6.gebeliğim 4 düşüğüm var aynı sıkıntıları fazlasıyla yaşadım korku korku korku 😔sonunda gördüm keseyi🙏🏼Rabbim sanada nasip etsin
minasura Canım bende öyle 6.haftanın içindeyken gittim doktor göremedi çok korkuyorum inşallah bu hafta gidince görür
deletedmom6295 Busraugr ben 1650 değerinden iki gün sonra gördüm yani takribi 3000 lerde ve 5+3 gibi sanırım
Babies16 Busraugr evet benim 8800 lerde gozukmemisti 2 gun sonra altran gormstu dr um. Usg, karin bolgesinin yag orani fln deistrebiliyor gorme ihtimalini.takmayin bikac gune gozukur minnos
Aysun2834 Busraugr daha çok küçük muhtemelen karından görülmemesi normal inşallah enn kısa zamanda görürsünüz