Aslihanfs Şubat annesi olucam inşallah önceki bebeğimde böyle bir posttan annelerle tanışıp Whatsapp tan devam etmiştik 3 yıl oldu hala görüşüyoruz 💕 İnşallah buda öyle olur 🤩
Smyye0303 Aslihanfs ayyy ne guzel bende öyle yaaa burda tanıştım oğlumda 3 sene olacak happy mom anneleriyle arkadaşlığımız ne güzel ebedi sürsün 😍🥰
aframoms13 Smyye0303 test sırasında ben bacak arasına bakmaya çalıştım ama hiç çıkıntı falan göremedim tabi doktor değilim onlar gibi göremem ama oylebbi tahmin yaptım 😌 inşallah kız olur hayalimde hep kız evlat vardı 🥲 ama erkek de çok istiyorum hatta onun ismi bile hazır 🤣🤘 sağlıklı olsun da gerisi muhim değil ✌️🌺
Smyye0303 aframoms13 hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canim 😍çıkıntı var dese zaten belli olurdu yinede biz bilemeyiz hayırlısı olsun benim ilk çocuğum erkek bu ikinci olacak ben kız çok istiyorum onuda tadiyum başka bişey istemiyorm🥺
Ozgekck Smyye0303 bende 13+2yim. Şubat ortaları gibi olur doğum dedi doktorumuz. Cinsiyetimizde 12. Haftada erkek olarak söylendi rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin 🥰🥰
Smyye0303 Ozgekck amin inşallah canim 😍hayırlısıyla kucağına al bebeğini oğlan olunca erken öğreniliyor hep😃
Papatyam38 Smyye0303 evet genelde erkek olsa belli olurdu diyolar ama işte ben yinede netleşene kadar heveslenmek istemiyorum😂😂
Smyye0303 ParildayanYildiz benim bebek 7 haftalık daha inşallah kız istiyorum diğer kesenin kalp atışlarını duymadım daha ikiz olursa Şubat’ta doğarlar 😃
Aysegulberen Selam kızlar biz 10+3 deyiz önümüzdeki hafta kontrol ve ikili test hersey yolundadır inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz bir kızım var cinsiyeti merak ediyorum ama iki ihtimal de beni mutlu edecek
Paw Bize de yüzde 80 kız dediler ama burada cinsiyeti değişenleri okudukça kesin demeden inanasım gelmiyo 😄