Papatyam38 Smyye0303 bugün kontrolüm vardı doktorum net göremedim ama kız gibi dedi bakalım 10 gün sonra tekrar gitcez o zaman belli olur inşallah 😊
ParildayanYildiz Smyye0303 sanırım kız senesi aynı hafta olanlardan hep kız duydum benimde kızım olacak inşallah🥰
Cherry95 Smyye0303 vuralboga 15 hafta 4 günlüğüz. Ocak sonu Şubat başı gibi doğum bekleniyor. Cinsiyetimizde kız :))
Smyye0303 minigiminannesi03 ilk aylar bulantı kusma ki geçiyor bazen hiç biri olmuyor ikinci trimisterde güzel geçiyor son 3 ay zorlanabiliyo insan karnın büyüdükçe ama bebeği hissediyorsun tepiklerini hıçkırıklarini harika bir duygu ya😂🥰
minigiminannesi03 Smyye0303 toplamda 3 kere amca kusma olmuştur sadece bulantı oluşuyor hemen geçiyor balayı dönemi derler aynı o şekildeyim bulantı olmazsa hiç anlamam 😂😂😂
Smyye0303 minigiminannesi03 inşallah oda biter benim ilk hamileligimde 3 ay bulantı koku derdini çektim şuan daha 6 haftalık beklemedeyim ne olur bilmem😂
minigiminannesi03 Smyye0303 ben 1 kere tiksindim başkada şükür olmadı oda yeniyken heralde hormonlar alışıyor 😂😂😂
aframoms13 Smyye0303 yok maalesef ,:( ikili testte de göremedi doktor. 23 ünde randevum var tek umudum o
Smyye0303 Papatyam38 ya maşallah😍inşallah gönlünüze göre hayırlı evlat versin bende kız çok istiyorum😃daha çok var bize
Papatyam38 Smyye0303 bende ilk günden beri kız hissediyorum doktorda kız gibi diyince ister istemez farklı bi mutluluk oluyo ama kendimi çokta kaptırmak istemiyorum sonra erkek diyip şok yaşamamak için o yüzden netleşene kadar beklemedeyiz🤭