Cantanem44 Kızlar 11 haftalık hamileyim dün özür dilerim çanınız çekmez inşallah😒Dondurma yedim sonuç gece başlayan baş ağrısı ve ardından grip burnum durmuyor artık pamuk koyuyorum yarın malesef mesai var mandalina suyu haricinde önerebileceğiniz rahat etttirecek bir formül var mı ? Malum gece iki burnumda tıkalı olacak yarın mesai😂uykusuz gece😂
SEMRE Canım ben 1 haftadır çok ağır geçiriyorum ayva kabuğunu sıcak suya atıp içtim sürekli hemen geçti
aysecigdem Agg0207 bende grip oldum günde bi bardak ıhlamur içiyorum ama kuru öksürük var nane düşük yapar diye korkumdan kaynatıp içmedim
Agg0207 aysecigdem bir cay kasigi koyuyodum ben gunde bir tane iciyodum cok fazla nane koyup cok icmek bencede tehlikeli ama bir kasiktan bisey olcagini sanmiyorm hatta ben kahvaltilarda bile taze nane tuketiyorum cok faydali
aysecigdem Agg0207 çocuk beslenmesi kursuna gitmiştim orda hoca maydonoz nane filan bunlar kan sulandırıcı etkileri olduğu için düşük yapabilir demişti allah korusun
Agg0207 aysecigdem evet corek otu falanda tehlikeli hatta ama pogcalara hep kullaniyorum mesela tadimlik yendiginde bence bi sorun olmuyor ama herkes farkli tabi