Orkide_20 Gebe kalmadan öncede 3-4 günde bir tuvalete çıkıyordum şuan bu durum daha da rahatsız etmeye başladı karnıma sancılar giriyor . Kabızlık yaşayan var mı , normalde her gün büyük tuvaletini yapmak mı gerekir ? Kabızlığa karşı neler yapıyorsunuz ?
ilknuribrahimbelis Orkide_20 canım bende de kabızlık sorunu vardi ama her gün 3 tane kuru kayısı yiyerek bu sorundan kurtuldum
minikoglummm Orkide_20 yaş incir iyi geliyor canım zamanı bide rahat bulursun haşlanmış mısır ve yaş incir rahatlattı beni bayağı
Balrengii Bende kan ilaci kullandığım için basladi kabizlik dedigin gibi 4 gunu hile buldu ama 2gun ust uste zeytinyağı içtim biraz limonla karıştırıp ve çok iyi geldi
Canpolat Orkide_20 Ben genelde pek kabızlık çekmedim diyebilirim.Çünkü aşırı meyve yiyen biriyim .Mesela üzüm üstüne su içiyorum .Ya da incir mevsimi üstüne su iç .Kayısı üstüne su iç .Yani meyve bol tüket üstüne su iç güzel oluyor.
melahat92 Orkide_20 Sabahları 1 tatlı kaşığı zaytıinyağı yut kuru kayısı ye ve tuvalete çıkamasanda her gün aynı saatte otur bekle bağırsakları alıştır magnezyum da iyi gelir doktoruna söylersen uygun magnezyumu verir