Kaahvelii Kızlar nasıl bi çözüm buldunuz Allah aşkına makinem 5 yıllık oldu ondan mı bu sorunu yapıyor çamaşır yıkamaktan soğudum Gözleri temizledim makine temizleyici yaptım tıkanıklık falan yok Servis çağırmak kaldı şimdi galiba son çare
Deletedmom52620 Kaahvelii sıkmadayken az birşey atarsanız güzel kokuyor birde geçen yazmıştım kazan temizliği resmini buldum kesinlikle kullanmalısın Altus Arçelik servislerinde satılıyor çok kötü koku vardı makinamda çamaşır yıkayamadım bunu kullandıktan sonra yeni almış gibi oldu.
Mrv135 Kaahvelii Normalde bahsettiğiniz yerleri ve tambur temizleme yapınca düzelmesi lazım ama siz hepsini yapmışsınız zaten bir de servis çağırın bakalım.
Kaahvelii 2pati1baby evet sildim ama karbonatlı yapmadım zaten çok sıkı onu bile zor yaptım karbonatlı nasıl temizleyebilirim
Kaahvelii Deletedmom52620 onuda yaptım tam durulama sıkma işleminde ama yok yine olmadı Ama şu bahsettiğiniz şeye bakıcam
2pati1baby Kaahvelii karbonatı ıslak süngere dökün iyice lastikleri silin. Birde ben yumuşatıcıyı makinanın içine az miktarda döküyorum çamaşırların üstüne daha çok koku oluyor
Deletedmom52620 Kaahvelii bu ürün gerçekten faydasını gördüm o sıcaktan birde leş gibi kokardı kapağı açamadım 1 hafta annemde kullandı onun da kokusu vardı
Kaahvelii 2pati1baby Onu bir arkadaşım yapmıştı da çamaşırları hep leke kalmıştı ona cesaret edemem ama karbonatıda denicem
Deletedmom52620 Kaahvelii kazana döküyorsun 90 derece de çalıştırıyorsun boş sonra 1 gün açık bırakıyorsun kullanmıyorsun o şekilde yaptım
Kaahvelii Benjaminannesi makinanın altında olan küçük giderden bahsediyorsunuz galiba orayı açtım suyu aktı tıkanıklığı yok ama bende bilemedim önceden böyle olmazdı
EsraBaykara Kaahvelii birde çamaşır yıkadıktan sonra makine kapağını açık bırakın ki içi nemli kalmasın oda koku yapar ıslak kalan herşey gibi..
Kaahvelii EsraBaykara her zaman bırakırım canım açık ama yumuşatıcı çekiyor makina ama çıkan çamaşır kokmuyo
-Papatya- Kaahvelii sirke döküp yıka canım bide onu dene içini temizler. Kireci içinse limon tuzunu ez toz haline getir toz gözüne koy yüksek derecede yıka cnm.
Minigim38 Bu postla alakasız ama bulaşık makinemde tablet deterjanın yarısı eriyor yarısi öyle sepete yapışmış oluyor sizce neden olabilir filtresini falan cikarip temizledim makine temizleyici ilede temizledim ama bazende tüm olarak kalıyor deterjan
Deletedmom52620 Minigim38 deterjan yapışıyor bende de oluyor o servise gösterdim Fairy jelatin kaplama olunca sıcakta değince hazneye yapıştırıyormuş içine at hzneye değil
Minigim38 -Papatya- bimin kendi markasını kullandım simdiye kadar bisey yoktu 1 haftadir boyle yapıyor