dilarabltc Benimde bu sabah geldi boyle sumuksu bir avuc ici kadar bir akinti ama icinde kanla karisik geldi bir saat basinda bekledim acaba yanlismi goruyorum diye insan tecrubesiz olunca cok zormus ya ilk gebelik😀
aleynakpnrr dilarabltc doktorunu ara istersen ama sancın gelmeden gitmemeni öneririm nişan gelmesi doğumun başladığı anlamına gelmiyor diyor hep doktorum
dilarabltc aleynakpnrr aradim bende dogum surecine girdin ama su veyahutta sancin olmadigi surece gelmene gerek yok dedi
Kadriyekaragedik aleynakpnrr doktorum nişanın geldiğinde gelmene gerek yok 24 ve 48 saat içinde doğum olacak demek anlamına geliyor demişti ama ilk gebeliğim yine de tereddüt ediyorum bişiy mi oldu diye
aleynakpnrr Kadriyekaragedik olmaz Allah’ın izniyle zaten sancın başladı mı anlarsın bence duş almadan gitme hastaneye duş çok rahatlatıyormus
Tueaksy Bende 40. Haftama girdim ama ne Nisan var ne başka bişey 😃 Nisan geldimi hemen gitmene gerek yok eğer kanaman falan olmuyorsa tabi sancin geldimi kanaman oldumunhemen git ama bekleme