Aysun3526 kizlar bu türlü kendime hastabe ve doktor bulamadım samimi gelen içten hastane ve doktor arayışı içindeyim varmi öneriniz 21haftalik
sgok Aysun3526 ya dünya tatlısı aysel zabit’e git cok tatlı sevecen bi kadın efsane bi doktor karatas hastanesi 🙏🏻🫶🏼
Nus_12 Aysun3526 tepecik perinatoloji bölümündeki drlar iyi ve güzel inşallah doğumda da iyi doktora denk geliriz
sevcanuyumazz Aysun3526 en başından beri Can hastanesi İrfan Özer e gidiyorum. Muhteşem bir doktor araştırın mutlaka☺️
ilknuribrahimbelis Ben Egepol hastanesindeki Gülsün Hanıma gidiyorum çok memnunum hamileliğimin ilk ayında devlet hastanesine gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım 3.aydan itibaren Gülsün hanımlayız doğumumu da o yapacak inşallah tavsiye ederim😊
Aysun3526 Medicana ya gidiyorun. Fiyatlar almış başını gidiyor 14000dedi ama articakmis dahada bu sy sonu hepsine zam gelicekmiş ben dogum yapana kadar 30000olur 😂
ozumunannesi Aysun3526 ayyy bu ay sonu artacak mıymış? Zaten en pahalısı 😭 ben de oraya gidiyorum 15 eylül gibi olacak doğumum şu an üzüldüm 😵💫
Bsk_bsl1 Aysun3526 Aysun3526 ben de oraya gidiyorum 17 bin liraya sigorta yaptırdım doğum ve 9 muane testlerin de yüzde 20 sini karşılıyor en azından zamlardan etkilenmiycem siz de düşünebilirsiniz
Bebekgeliyoorr Aysun3526 ozumunannesi Bende Medicana’ya gidiyorum doğumunuza çok az bir zaman kaldıysa zamlardan etkilenmezsiniz dediler bana. Haziran ayında 12.500₺ fiyat verdiler 2 hafta önce gittiğimde 14.000₺ olmuş. Eylülün ilk haftası doğumum var zam gelir mi dediğimde siz etkilenmezsiniz demişlerdi bakalım ne olacak
Merve201119 Neslihan1935 seker gibi bir doktor gerçekten ben aciline gittim üç defa denk geldim kendisine samimi bir doktor
Deletedmom_7 Neslihan1935 evet muayenelerini titizlikle yapıyor kendisi ben de memnunum. Doğumda nasıl olacağız bilemem ama
esma-35 Ben alsancakta dr. Sümeyra TATAR’ a gidiyorum. Doğumları da egopolde yapıyormuş. Doktorumdan aşırı memnunum. Çok samimi içten tatlış bir kadın. Sizi çok rahatlatıyor
esma-35 Aysun3526 tahlilleri onun yönlendirdiği yerlerde de yaptırıyorum kendim de araştırıyorum. Muayene ücreti 400 TL ayda iki kez görüyor seni aynı ücretle. En son NİFT testi yaptırdık başka yerlerde çok pahalıydı onun söylediği yerde daha uyguna yaptırdık. Yardımcı oluyor o konularda