Tugbashn Kizlar dun gece saat 2 gibi hem suyum hem nisanim geldi sabaha karsi hastaneye geldik yatisim yapildi ama sancim yok uzun surer dedi doktor 3.gebeligim bu arada bir kontrol eder eve gonderirler diye gelmistim gondermiyolar sanci yok dua edin lutfen😔
misslavinia1 Tugbashn rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah
Verasmommm Tugbashn rabbim hayırlı doğumlar versin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🤲🏻 Suyunuzun ve nişanınızın nasıl geldiğini anladınız nasıldı ben şu sıralar çok korkuyorum nişanım veya suyum gelir anlamam diye ilk hamileliğim çünkü herkes de suyun nişanın gelse anlarsın meraklanma az da gelse o öyle bir şey değil diyor ama korkuyorum ister istemez
Tugbashn Busra156 Allah razi olsun rabbim benide kurtarsin insallh gozunuz aydin sizinde korkuyorum Allah yardimcim olsun.
Justmom Busra156 suni sancımı aldınız sizinde haftanız dolmuş bendede hiç belirti yok suni almayı düşünüyorumda
Busra156 Tugbashn korkma rabbim kimseyi o yolda bırakmaz inşallah sağlıkla kucagına alırsın bol bol dua et sonu çok güzel kucagına verdiklernde tarifi yok
Tugbashn Verasmommm canim anlasilmayacak gibi degildi tam uzandim yatacaktim birden baya baya ilik bisey akti emin ol hissedersin
ilosmoms Tugbashn Allah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin canım benimde öyle olmuştu 2 gün yanlız başıma bir odada beklettiler telefonumu cüzdanımı herşeyimi almışlardı vermiyorlardı Nst bağlanıyorum diye
Tugbashn ilosmoms su geldikten sonra okadar bekletiyorlarmi ya bende halaa bekliyorum hic agri yok napicam bilmiyorum
ilosmoms Tugbashn canım benim de ilk gün akşama kadar birseyim yoktu akşam başladı ama adet sancısı gibi sonraki sabah 1 cm açılma olmuştu beklediler açılmadı en son suni verdiler inşallah sana vermezler