Bilgenim Bu sabah ilk defa sarı ve felaket acı tatta bir kusma yaşadım. Kanlı idi aynı zamanda. Biraz nette araştırdım sebeplerini. Devamı gelirse eğer - ki yaşamışsanız - doktorunuzun görüşü ne oldu hanımlar? Bebeğe zararı var mıdır sadece tedirgin oldum.
Unlukacar Bilgenim ilk 3 ay safra kustum canım doktoruna söylersin miğde bulantısı iÇin ilaç verir bana fayda etmemişti
Bilgenim Morkelebek26 aslında aç da değilim yani açlık hissi de yok. Metalik tat var ağzımda 5 gündür. Canım ya tuzlu şeyler ya da meyve istiyor. Yemekler gözümün önünden geçmek istemiyor.
Morkelebek26 Bilgenim valla zor bilirim ama napcan işte benmde ağzımda tat değişikliği gitmiyor malesf naneli şeker felan bir şekilde o tadı bastırmaya çalışıyrm 😔 safrada norml korkma
Minigim38 Mide ac kaldığı icin oluyormus bana çok çok fazla safra kusmanın zehirledigini söylemisti doktorum ben günde 9 10 kez safra kusuyordum. Ac hissetmesen bile çizi kraker gibi seyler ile mideyi oyalayabilirsin
Bilgenim Minigim38 az önce ikinci defa çıkardım yine safran şeklinde. Öyle yapmaya çalışayım. Sağ olasın 🌸