Gezgenmeryem0223 Merhaba güzel anne adayları günlerdir uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl? 37+3 günlüğüz.
Acbucocuk Gezgenmeryem0223 bende uyuyamiyorum diye post acmak icin girmistim😅 16+ 4 üm daha ama hic uyuyamiyorum geceleri
mira_elifada Gezgenmeryem0223 bnde öyleyim cnm gece uyuyamıyorum ara ara dalıyorum gündüzde deli gibi uykum oluyo ama elime gecmiyo
Bsrabzks Gezgenmeryem0223 36+4 hem sıcaktn hemde sürekli tuvalete kalkmaktan asla uyku düzenim yok resmen zombi gibi geziyorum etrafta
Ayseaysa Gezgenmeryem0223 bende aynıyım canım hem çok sıcak hem artık sıkıntı basiyo havalar serinlesede rahatlasak benim daha doğuma 2 ay var
Havisinannesi2023 Acbucocuk bende 16 +5😅 bende de başladı son zamanlarda uyku problemi evde dolanıyorum televizyon aciyorum izliyorum saat kaç olur da dalarsam artık sabahta 11 gibi kalkıyorum serin oluyor sabah esintisiyle yoksa öğlen bende uyuyamıyorum
Gezgenmeryem0223 Delirmek üzereyim 2 buçuk yaşında oğlum var gece uykusuzlukla boğuşuyorum gündüz ise oğlumla 😅😅
Fundag Ben 38+4 üm o kadar çok kaşınıyorum Kİ sıcaktan uyuyamıyorum kaşınmaktan uyuyamıyorum lavaboya kalkmaktan uyuyamıyorum sabah 7 de kendiliğimden uyanıyorum gün n içinde de uykum gelmiyor. Bu sıcaklar beni mahvetti…
esra6338 Ya ben daha 3. Ay olmasına rağmen tüm gün uykum var ama mümkün değil dalamiyorum uyumak istiyorum uyuyamamak çıldırtıyor gece de kol bacak krampları uyandırıyor.. bebek büyüyüp ağırlaşınca napcam bilmiyorum 🤦🏻♀️
eftelya_ser Gezgenmeryem0223 benimde öyle uyuyamıyorum hiçbir sebep de yok resmen bebeişe hazırlanıyoruz
Ebbruc Gezgenmeryem0223 bende 17+5 canım, gece uyuyamamak değilde sabahları çok erken kalkıyorum ve geri uyuyamıyorum da 4-5 gibi dikiliyorum ayağa. Son zamanlarda uyuyamamak sanırım normal diyolar ama sebebi nedir bilmiyorum ağrıların falan var mı
Melekannesi42 Gezgenmeryem0223 ben daha 23 haftalığım 7. Haftadan beri uyuyamıyorum artık dayanılmaz bi hal aldı
sunset_momy Gezgenmeryem0223 bende 37+4 sıcaktan nemden bide sürekli lavaboya gitmekten yatamıyorum. Öyle çişim geliyo 😅 saat başı uyanıyorum
Ebbruc Gezgenmeryem0223 uyuyamamanın sebebi oda olabilir ya da kafanda sürekli nasıl olacak vs diye düşünüyosan psikolojik olarak normal