Belma Herşey perşembe günü saat 5 de gelen nişanımla başladı gece 5 de nişanım geldi ve sabah 8 de kanamam oldu hastaneye gittim açılman var ama az dedi eve gönderdi doktorum sonra sancim başladı geç boyu çektim o sancıyı ve cuma günü gece 2 ye kadar sonra gece 2 de uykudan uyandıracak kadar sancim oldu eşimi kaldırdım hadi gidelim dedim ve takipli olduğum hastaneye gittik beni kabul etmedi gece ebeler doğum evine git direk yatırırlar 2 cm açılman var dedi ve direk doğum evine geldik yatisim yapıldı 4 'den bugün 14.50 ye kadar sancim devam etti her gelen muayne etti sancı arttı ve doğuma aldılar çok şükür sağlıklı sıhhatli geldi dünya ya meleğim sormak istediğiniz biseyler varsa sorabilirsiniz iyi akşamlar
deletedmom503 Belma Oncelikle gozun aydin tatlim hayirli olsun🤗ve sorum şu takipci oldugun hast seni nasil.kabul etmez de baska hast yonlendirir onu anlmadim.ben oyle bir haklari yok
esmaozan öncelikle gozun aydn canm Allah anali babali buyutsun fakat cok sacma boyle bisey olamaz o kadar takibe git hastane seni nasl kabul etmez kabul etmek zorunda baska yere gonderme şansı yok saka gbi git baska hastanede dogum et hayret edilcek bisey ya