Kumsal20 Kızlar 27+5 iz geceleri sabahları kolumun ağrısınden ellerimin ağrısından uyuyamiyom uyuşuyor ellerim şişiyor size de oldumu böyle doğumdan sonra geçiyor mu bu rahatsızlık 😔
Papatya000 Kumsal20 şimdi bende bunu yazacaktım senin yine iyi ben uyanıyorum hala ellerim parmak uçlarım uyuşuk yaşlılarınki gibi
Elvanguzel Kumsal20 çoğu gebelerde ki sıkıntı el kol parmac ucu uyuşması özellikle gece oluyor ve ağlayacak duruma geliyordum doktorum magnezyum verdi faydasını gördüm çok şükür ama düzenli kullanmak şart doğumdan sonra da geçiyormuş
Kumsal20 Papatya000 uyuşuk kalıyor zorla iş yaptıktan sonra alışıyor dışı az iniyor ama ağrı devam yani sy çok kötü doğumdan sonra geçmesi lszim yoksa bebeğimi kucabima alamam bu ağrıyla sislikle
Barbekusos Su an sağ elimde 2 parmağım böyleyken yazıyorum. Canim odem sinirlere baskı yapıyormuş bol su icmeliyiz. Karpal tünel sendromu olarak geçiyor adı. Geçip gecmeyecegine dair bir bilgim yok açıkçası bugun doktora soracağım, tekrar yazarım buraya
Kumsal20 Barbekusos evet banada doktorum öyle dedi o sendrom oluyormuş gebelikte geçmezse yada çoğalır duramayavak hala getirrirse ameliyata düzeltiyorlsrmis ya dogumdsn sonra geçmezse bebeğimi bile kucağıma alamam onun korkusu var çok uyuşuyor ağrıyor böyle çok şiş bideeee yaz canım mutlaka bekliyor saol 😘
Barbekusos Kumsal20 canim selam. Genelde hamilelikten sonra geçiyor dedi. Annem 4 ay önce elinden operasyon geçirdi bu sikinti için. annemde yıllardır vardi, dayanamayacak duruma gelince ancak ameliyat oldu. Ama ameliyat dediğime de bakma yarim saatlik biseydi cok sukur. Insallah bizim için buna gerek kalmaz da doğumdan sonra geçer. Bol su içmeyi ihmal etme
Kumsal20 Barbekusos inşallah kuzum geçer gerek kalmaz ameliyata ama doğumdan sonra geçmezse çok zorlancam çünkü bişey tutamıyorum şişiyor parmaklar balon gibi koluma kafar ağrıyor
Barbekusos Kumsal20 bende şu an sadece parmaklarda basladi canim. Insallah düzeliriz yoksa zorlanıriz cidden
Elvanguzel Kumsal20 canım Atel kullanabilirsin banada geçmezse kullanabilirsin demişti doktorum ise yarar sana inşallah