ayseyasin06 Fattuma ya belli değil daha doktora sordum da pazartesi kontrol dedi bakalım o zaman belli olacak
EsraveMasal2020 Fattuma amin amin inşallah rabbim tüm gebelere kolaylık sağlık versin az kaldı heyecanda arttı haliyle rabbim sağlıcakla kavusmamizi nasip eylesin inşallah
Rabishanim Fattuma bızımde son 54 🙈👶🏻Gecen kan serumu takıldı.akdenız anemısym.1-2 haftada bır takılması lazımmıs ilaçlar fayda etmıyormus.benımde hamılelikler ve doğum zor gecıyor ve riskli bu yuzden baglatmayı dusunuyorm.bayılma oluyor kanım 10 a kadar düşmüş.yüksek doz kullanmama ramen düşüo.doğum sırasında kana ıhtıyacım oluyor birde.tansıyon hep düşük.kan şekerim de.ayy doğsa da artk bi😅🤷🏼♀️
Rabishanim Fattuma ınsallah sağlıkla gununde gelsınler de baska bısı ıstemem ilki erken doğmuştu.🤷🏼♀️Rıskım bu yanı.
Fattuma Rabishanim ya benimde erken dogum riskim var,30lu haftalara az kaldı, inşaallah rahat bir nefes alacagiz
Rabishanim Fattuma benım kızım 31 haftalık doğmuştu.ve uzuntu stresten erken doğmuştu.bunun ıcın ben piskoterspiye gıttm.uzulmuyorm artk.kafam rahat stresım yok.bol bol dınlenıyorm arada bı cıkıyorm yürüyorum.suan 32+2yiz.yeni gıttm kontrole.2haftada bır gıdıyorm nst ye baglanıyorm.rısk oldugu ıcıb değil rutın kontrol.doktor ölçüm yaptı rahım agzı uzunluğuna baktı hersey normal gozukuyor dedı cok sukur.ılkı erken doğmuş olabılır buda erken doğck dıye bısey yok.stres-uzuntu-kendını yormaktan-kafana bıseyler takmaktan uzak durdugun sürece kaliteli bı hamılelik gecırırsn.sen mutluysan bebekte mutlu cnku😊ve duzenlı meyve sebze su tüketımi de onemli.bunlara dıkkat et bıseycık olmuyo.bak ben rahatm ve normal gebelık gecırıyorm.erken doğum rıskı umrumda değil onu kafamdan cıkardm attm😊🤷🏼♀️Oyuzden sureklı dusunerek stres olmuyorm 🥰
Fattuma Rabishanim inşaallah bende kafaya takmamaya çalışıyorum,bakalim,ne olacak, günlük mottomuz var tabi 🥰 bebeğime ve bedenime güveniyorum 🥰 hergun azıcık tekrarlıyorum
taninmayananne Fattuma benimde son 93 ama sezeryan olacagim ilk dogumum sezeryan oldugu icin o yuzden daha erken olurum heralde 🙄 cook sicak asiri sicak 3 gundur acayip agirlastim siz ne durumdasiniz
Fattuma taninmayananne benim son 77,urfa sicaklari mahvediyor insani,,,simdiye kadar 7 kilo almisim😏 eşime diyorum hava 45 derece,evin ici 65,hissettigim 75 🤣🤣🤣
Fattuma taninmayananne Allah razi olsun ☺️ ya ne güzel,benim riskli diye surekli hareketsizdim,o yuzden kilo aldim biraz
Kaahvelii Fattuma Ben hareketli oldugum halde 7 kilo aldım canım Bu kilo işi birazda gebelikle alakalı heralde 😄 2,5 yaşında oğlum var ev iş oyun yaz derken hareketli geçiyor 😄 Son 86 ama son 80 diyorum artık sezeryan olucak😄
taninmayananne Fattuma bende de 4 yas bir abi var surekli hareket halinde ve surekli soru soran ona laf anlatirken enerjim bitiyor 😂😂 ondan kilo almadim heralde. Saka kiz saka tabi onun pesinde kosmakta yoruyorda ben basta 7 kilo verdim tekrardan o 7 yi aldim bu saatten sonra ek kilo almaya baslayacagim sanirim