Busra156 Dün normal dogum yaptım kızlar amaa bebegim yogum bakıma alındı süt sagıp vermem söylendi ama sütüm gelmiyooo ne yapsam gelir tecrübeli anneleerr yardım ediinnn lütfeenn
gzdeal Busra156 bol şekerli komposto içmeni öneririm tabi üstün gelene kadar sonrasında o kadar şekerli içmemelisin
BusraKayalar Busra156 ben kuzenimden tahin helvası bol süt yapıyor diye duydum bi de sıcak suyla banyoda göğüslerine masaj yap
Sarahh Busra156 bazen bazı kadınlarda hemen gelmiyormuş 3 gün sonra felan geliyormuş süt yapan şeyler tüketirseniz belki gelir bol su tüketin dereotu iyi hurmayla süd iyi süt yapar
Tugcesznnnn Bana doktorum bilimsel kanıtlanmış tek şey deveci armudu demişti rendeleyip yemek gerek benim de sütüm gelmiyordu öyle yapınca çok geldi
Cano26 Busra156 pekmez iç ve dut kurusu kaynatıp suyunu iç incir ye internettede yazıyor bunlar ve arkadaşlarımdan duymuştum hemen etki etmiş
Barlas_mom Busra156 Canım banyo yap hemen. Malt içecekler var bir de çaylar var onlardan al süt arttırıcı bestlak damla var ondan al ve bol su iç 3 lt su iç.
afrAybars Busra156 iyide canım duşa bi kere girmekle olacak bişey değil zaten ✨ günde 2 kere falan gir bunu her gün tekrarla bi kaç güne düzelir inşallah