RHB55 Arkadaslar yarin beşik alicam oda yapma sansim yok beşik önerirmisiniz kullnabilecegim park besikmi ahsap besikmi
KkubraOz RHB55 bende bugün bakıcam ama tercihim park beşikten yana. Hem taşınması hem pratikliği açısından daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Anne yanı olabilenlerden alıcam. Ama görünüş olarak ahşap hoşunuza gidiyorsa büyüyen beşikler var onlarda ileri ki dönem içinde kullanışlı onlara da bakabilirsin
sinoli RHB55 park beşik tercih ettik biz, taşınabilir olması çok iyi bence 3-4 yaşa kadar da kullanbiliyor🌸
Krizantemm RHB55 Benim de fazladan bi odam var ama aşırı küçük kiraxıyım. Park yatak aldım anne yanı da oluyor katlayıp kaldırırım sonra dedim. Ben Elele markasının madre modelini aldım beğendim de baya daha kullanmadık ama bakalım
Ayytacc RHB55 park besik canm bende ilk oglumda mobilyali aldim hic sevmedim hemen bozuldu simdi park besik alicam e bebekte park besikler indiriydeydi dun
RHB55 @KkubraOz evim cok kullanisli degil yatmayi birakinca hemen kaldirip saklamak istiyorum ama mobilya besiklerde o sansim olurmu acaba
KkubraOz RHB55 parçalarını sökmeniz lazım ama yine de yer kaplama olur ahşapta. Park beşiklerin çantaları oluyor hem istediğin yere taşınıyor hemde çok yer kaplamıyor.
sinoli RHB55 kraft aldık biz, ablamlar falan da kullanıyordu memnundular. Fiyat olarak daha uygunları da var, elele yoyko falan inceleyebilirsiniz. Ahşap bence görüntü için güzelliği var ☺️
Sevgi8 Park Beşik çok terci ediliyor ama bna bi türlü sağlam gelmio kirilcak bozulck gbi yoksa bndr park yatak istyrm
RHB55 @Krizantemm Taşınabilir olmasi da guzel bisey goruntu acisindan tabi mobilyalar daha hoş ama eve gore hareket etmem lazm smdi bide kullanisliysa daha iyi