eylulmomm @Suleakblt Oyy maşallah Rabbim Analı babalı büyütmeyi nasip etsin suni mi verdiler canım ♥️
Suleakblt eylulmomm amin canım darısı jepinizin başına kolaylıkla inşallah ❤️ yok canım gece 1 gibi kendi sancılarım başladı 4.15 te doğum oldu ❤️
NDK Bende 10 günden fazladır ishalim. Dediğin gibi geceleri bebiş çok hareketli uyutmayacak derecede. Kanala girse hareketleri daha azalıp kısıtlanıyor. İshal normalde doğum belirtisi, bağırsaklar kendini hazırlamış doğuma
NDK eylulmomm Gittim ama söylemedim. Magnezyum, demir ilacı, C vitamini vs kullaniyoruz. Ee sıcaklarda malum. O yüzdendir diye akışına bıraktım
eylulmomm @Suleakblt bende hastaneye gidiyorum şimdi canım inşallah hayirlsii olur dua edermisin🙏🏻 ❤️
Elisa967 Bende 34+3 ken dediklerinizi yaşadım gittim erken doğum çıktı açılma başlamıştı serumla ilaçla durduruldu şimdi ilaç kullanıyorum günü dolması için bence sizde gidin bana akciğer geliştirici iğne filan vurdular bebek küveze girmesin diye
eylulmomm @Suleakblt valla kaçtım hastaneden nst baglicaklardi bağladılar hatta ama doğumhane de yanımda bir kadın doğum yapiyodu o kadar acı cekiyodu ki gözlerimin önünde korkudan bayılmışım tansiyonum düşmüş doktorlar basimdaydi midem bulandı kustum çok etkilendim ya nasıl ciktigimi bilmiyorum nstyi sokmusüm 😞
Eda_Esen eylulmomm aynı haftada doğum yaptım zaten sancılarım vardı ama bi gece sırtıma daha önce hiç olmayan bi ağrı girdi doğuracam sanki diye diye sabahı ettim yatım saat sabah dalmışım ayağa kalkıp bi kaç adım attım suyum geldi … sancım yoksa suyun nişanın gelmedi ise gitmene gerek yok bence yine de sen bilirsin
Zeynepyasa0 Semayurdakul ishal den sonra gelen bel ağrısı ve kasik ağrısı şiddetli değil ama geçer gibi olup birden geliyo sizinde öyle mi
Neslihan1935 Suleakblt Açıklık ağrı ya da sancı yapıyor mu ilk gebeligim bilmiyorum 3-4 cm aciklikla gunlerce bekleniyor mu mesela dayanilcak bisey mi
Ucrub-sulo Neslihan1935 bende bunu merak ediyorum vajinamda sürekli bıçakla kesiliyo gibi birden sancı giriyo birkaç gündür ilk gebeligim bende normal mi merak ediyorum
Suleakblt Neslihan1935 hayır canım ben bişey hissetmedim ben 3-4 cm açıklığı öğrendim iki gün sonra nişanım geldi sonra suyum ve doğum yaptım dün gece