Meleeeda111 Merhaba kızlar ilk doktora gittiginizde kac haftaliktiniz ? Kese gözuktumu? Kalp atışı varmiydi ? Sevgiyle kalın 🌸
Rapunzelinanasi Meleeeda111 3+4 de öğrendim ben. 3+5 te de kontrole gittim beta daha 229 su ne derdim varsa ortada kese yok bir şey yok😂sonra araştırdım tabi beta 6.000 olunca yani 5. Haftada keseyi görmeye gittim ama bebek yoktu. 6. Haftada da hem bebeği görmeye hem kalp atışını duymaya gitmiştim. Yani direk kalp atışını duymak isterseniz 6-7 ideal galiba. Geç döllenme varsa 8 de bile duyulabilir
girl_boy_annesi Meleeeda111 kızımı 3 haftalık öğrenmiştim 5 haftalık kese, 6 haftalık kalp atışı Duyulmuştu ama erken öğrenmek hiç güzel değilmiş o beklemek çok zor Gebeliğim geç öğrendim hastaneye gittiğim de 8+4 ilk defa orada görüp kalp atışını görmüştüm 🥰😍
strawbery Meleeeda111 5+5 gitmistim keseyi gorduk bugun tekrar gidicez 8 haftalik olduk kalp atisini duymamistik
egesmommm Meleeeda111 testi yaptım 1 saat sonra doktora gittim 4+4 haftalıktı. Kalp atışını 7+3 de duyduk rahmim ters olduğu için
Usnac1995 Test yaptığımda 5 haftalıktı. Doktora 6+4 de gittim. Annemler bekle şimdi birşey belli olmaz dediler bende bekledim okadar. Sonra doktor kalp atışı var ama senin duyman için 2 hafta var dedi. 8. Haftada kalp atışını duymaya gitmiştim :)
Rapunzelinanasi Tubakskn11 yani? Ben 6.000 üzeri olduğunda gitmeyi tercih ettiğimi söyledim 6 binden önce görünmez demedim ki
busra14044 Meleeeda111 öğrenir öğrenmez randevu aldım 3 gün sonraya gittim 5 haftalikti keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışı duydum. Düşük geçmişiniz varsa hemen gidin benim düşük geçmişim vardı, hemen kan sulandırıcı ve duphaston verdi.
Ozge1234_ Meleeeda111 dün gittim 4+6 idi kese göründü normalde gitmeyecektim ama belim çok ağrıdığu için gittim haftaya da kalp atışı için çağırdı herşey yolunda olur inşallah 🤲🤲🤲
Tubakskn11 Rapunzelinanasi somra arastırdım tabı beta 6000 olunca 5.hafta keseyı gormeye gıttım yazdıgınız ıcın yazdım
Tubakskn11 Meleeeda111 ben 4+2de keseyı 5.hafta gıbı kalp atısını 6 haftada bebegı gordum beta 1500 ustu cıktıysa gıdın gorunur bazen dıs genelık oluyor evet ondan once gıtmek sacma gelebılıyor bısey yok dıye ama dıs gebelık durumlarında erken tespıt lazım kese gozukmesı lazım yoksa 8. Haftaya kadar bısey yapılmıyo aslında